IBIZA X ANKERSTJERNE

Fyrre, frisk og stadig aktuel
Hvad har Ibiza og Ankerstjerne til fælles?

Det spanske bilmærke SEAT fejrer i år 40-års jubilæum for den ikoniske, ungdommelige og sporty bilmodel SEAT Ibiza, som rullede ud på Barcelonas gader første gang i 1984.
Samme år som Lars Ankerstjerne Christensen – bedre kendt som bare Ankerstjerne – kom til verden på Københavns vestegn. Sammen markerer de 40-års jubilæet med et spændende, musikalsk samarbejde.

SEAT Ibiza x Ankerstjerne
40 år med minder igennem bakspejlet

Den populære musiker, sangskriver, producer og tidligere X Factor dommer Ankerstjerne, har siden sit anmelderroste debutalbum i 2011 formået at holde sig evig aktuel på toppen af dansk musik med adskillige radiohits og platincertificeringer både som artist og sangskriver. Ankerstjerne har bl.a. bidraget til skabelsen af nogle af dansk musiks største hits, heriblandt Rasmus Seebachs ”Øde Ø”, ”I Mine Øjne” og ”Olivia” samt Burhan G’s “Din For Evigt”, “Kalder Mig Hjem” og “Karma”.

Når Ankerstjerne her i 2024 fejrer 40-års fødselsdag på toppen af sin karriere, er det med et naturligt tilbageblik og minder igennem barndommen som underlag for den aktuelle single ”Stadig” og den kommende, tilhørende musikvideo. Netop tilbageblikket er samlingspunktet for samarbejdet imellem SEAT Ibiza og Ankerstjerne. Fortællingen i musikvideoen omkredser en dreng og hans mor, set igennem de mange køreture til og fra skole, fritidsaktiviteter og daglige gøremål – som blev til værdifulde små oplevelser. Køreture, som blev til særlige øjeblikke. Køreture, som blev til minder.

 

Som teenager husker jeg, hvordan min mor hentede mig fra skole eller fra fester midt om natten i vores gamle bil, og hvordan køreturen blev et slags frirum for mig. Hvordan jeg sad på bagsædet, kiggede ud på verden der susede forbi, og drømte mig væk… eller skrev videre på mine raptekster i hovedet. I dag, som voksen, bruger jeg stadig køreturene til at lade tankerne flyde, og når jeg kigger i bakspejlet, ser jeg nu mine egne små børn sidde på bagsædet og kigge ud ad vinduerne og drømme. Det er ret magisk. Er derfor også rigtig glad for dette kreative samarbejde med SEAT Ibiza", udtaler Ankerstjerne.

5 generationer

Spansk ikon

SEAT fejrer 40 år med en Ibiza, der har udviklet sig gennem fem forskellige generationer, og er blevet solgt i over 6 millioner eksemplarer verden over. Ibiza har gjort SEATs globale ambitioner til virkelighed og fik cementeret SEAT som et globalt mærke, med en ung sjæl. Netop det ungdommelig sind, og en fejring af en milepæl, gav en perfekt anledning til samarbejdet Ankerstjerne.

Konkurrence

Eksklusiv releaseparty med intimkoncert

Ankerstjernes nye single ”STADIG” udgives d. 10. maj 2024, hvoraf den tilhørende musikvideo har Danmarkspremiere til en eksklusiv SEAT Ibiza x Ankerstjerne lanceringsfest d. 17. maj på NoHo (Kødbyen, København) for særligt indbudte gæster samt vinder af konkurrencen her. Til releasefesten vil man komme helt tæt på Ankerstjerne, høre mere om baggrunden for singlen, se musikvideoen for første gang - og selvfølgelig få en helt særlig intimkoncertoplevelse.

Ikonisk model til skarp pris

Privatleasing

Selvom alderen på den ikoniske Ibiza stiger, så holder vi prisen lav, så du kan privatlease den til en skarp pris.

Månedlig ydelse fra 2.695 kr./md. Førstegangsydelse 4.995 kr.*

Har du mulighed for at lægge en større førstegangsydelse? Så kan du eksempelvis få en månedlig ydelse fra 1.895 kr./md., hvis du vælger en førstegangsydelse på 14.995 kr.**

*SEAT Ibiza FR 1,0 TSI DSG vist med ekstraudstyr. Forbrug: 17,2 km/l. CO2: 125 g/km. Halvårlig CO2-ejerafgift: 640 kr. Energiklasse: A+


Privatleasing: Månedlig ydelse: fra 2.695 kr./md. ved 10.000 km/år. Udbetaling: 4.995 kr. Saml. pris i leasingperioden (12 mdr) fra: 37.935 kr. Den viste pris er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, ejerafgift og overkørte kilometer, samt omkostninger ved tilbagelevering af bilen på 600 kr. Positiv kreditgodkendelse, køb af kaskoforsikring, betaling via Nets forudsættes. Leasing udbydes af VWSF A/S. Se vilkår og begrænsninger på www.vwsf.dk/privatleasing.

Inkl. service- og reparationsabn. Se vilkår her www.semler.dk/servicevilkår/privatleasing.

 

**SEAT Ibiza FR 1,0 TSI DSG vist med ekstraudstyr. Forbrug: 17,2 km/l. CO2: 125 g/km. Halvårlig CO2-ejerafgift: 640 kr. Energiklasse: A+


Privatleasing: Månedlig ydelse: fra 1.895 kr./md. ved 10.000 km/år. Udbetaling: 14.995 kr. Saml. pris i leasingperioden (12 mdr) fra: 38.335 kr. Den viste pris er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, ejerafgift og overkørte kilometer, samt omkostninger ved tilbagelevering af bilen på 600 kr. Positiv kreditgodkendelse, køb af kaskoforsikring, betaling via Nets forudsættes. Leasing udbydes af VWSF A/S. Se vilkår og begrænsninger på www.vwsf.dk/privatleasing.

Inkl. service- og reparationsabn. Se vilkår her www.semler.dk/servicevilkår/privatleasing.