INNOVATION

IDEERNE SOM DRIVER DIG

<p style="color: white;">Hvad er vores formel for innovation hos SEAT? Vi samler en arbejdsstyrke på 1.000 meget talentfulde mennesker i vores tekniske center, hvor de udtænker, designer og udvikler vores biler - altid med dine drømme og ønsker for øje.</p>

TEKNISKE CENTER

SEAT Central

Siden 1975 har SEAT været det eneste spanske selskab i stand til at designe og fremstille sine egne biler. Dette har gjort det muligt for vores tekniske center at dyrke vores passion for perfektion – hvilket gør os til ægte skønhedsingeniører.

SIMULATION

Fra virtuel til virkelig

Vores designere bruger avanceret virtuel teknologi til at fordybe sig selv og alle sanserne inden i vores biler, før de bliver til virkelighed. Det betyder, at de arbejder i en verden baseret udelukkende på oplevelser og følelser.

TILSLUTTET

Hold kontakten

Vi ved, du ønsker at være i konstant kontakt med dine kære og verden omkring dig, også mens du kører i din SEAT. Vi har lavet vores egne unikke tilslutnings apps og med særligt udviklet teknologi, så du altid kan holde kontakten.

FULL LED FORLYGTER

Indlysende innovation

Leon var den første i sin kategori der fik Full LED Forlygter, som gør du føler, at du kører i dagslys, uanset forholdene. Dette er revolutionerende teknologi, og bevis på vores forpligtelse til at være ledende i innovation.

VIRTUEL FABRIK

Visualiserende perfektion

Vi bruger den mest avancerede teknologi til virtuelt at skabe stort set hvert eneste stykke til hver eneste bil, og endda også næsten virtuelt samle det. Dette gør det muligt for os at undersøge, hvordan hvert element arbejder sammen, og for at sikre det er perfekt, før vi bygger den egentlige bil i virkeligheden.