INSIDE SEAT

SEATS VERDEN

Du kender vores biler, men du kender måske ikke den fantastiske historie bag dem. I det øjeblik, du først starter motoren på din SEAT, er det dit første skridt på en ekstraordinær rejse. En rejse, der startede med en enkelt idé.

SEAT-MODELLERNE

Udforsk SEAT-modellerne

Design

Designskønhed

Kig på en SEAT på afstand, og du vil se et køretøj, der er perfekt udformet og skabt til at få hoveder til at dreje. Kig lidt nærmere, og du vil se den samme skønhed afspejle sig i de mindste detaljer. Det er fordi vores idé om perfektion gennemstrømmer alle aspekter af vores biler.

Innovation

Ideerne, som driver dig

Hvad er vores formel for innovation hos SEAT? Vi samler en arbejdsstyrke på 1.000 meget talentfulde mennesker i vores tekniske center, hvor de udtænker, designer og udvikler vores biler - altid med dine drømme og ønsker for øje.

En passion for perfektion

De, der jager perfektion ved, at nogle gange kan den mindste detalje gøre den største forskel. Det er derfor, de mennesker, der bygger vores biler er så opsatte på at finde de mindste udsving i kvalitet - den slags kvalitet, der vil få dig til at blive forelsket i din SEAT.

Dine historier skaber vores historie

Vores rejse begyndte for mere end 60 år siden. Og vores historie består af de millioner af historier, der er kommet ud af hver eneste bil, som vi har fremstillet.

Motoren der driver os

Vores ansatte. Deres entusiasme, engagement og færdigheder er den dynamiske kraft bag SEATs biler.