SEAT - EN DEL AF VOLKSWAGEN GROUP

Du kender til vores biler, men vidste du, at SEAT er en del af Volkswagen Group, og har været det siden 1986?

Volkswagen Group er kendt for produktion af biler i høj kvalitet og et konstant fokus på udvikling af bilerne, hvilket kan opleves fra det sekund, du sætter dig ind i en SEAT.

 

Fejlfri kvalitet i spansk design

Fordi SEAT er en del af Volkswagen Group, giver det vores kunder en forsikring om, at bilerne er af samme høje kvalitet og standarder som resten af de kendte køretøjer fra koncernen, blot forklædt i et spansk og mere sportsligt design.

SEAT har dermed et kvalitetsstempel i bagagen, men giver dig også mulighed for at tilvælge helt unikke og toptunede løsninger, som tilsammen skaber en fantastisk køreglæde, der aldrig bliver kedelig.

Konstant udvikling. Revolutionerende teknologi.

På verdensplan er Volkswagen Group den bilproducent, der investerer flest penge i forskning og udvikling af bilerne, hvilket betyder, at vores biler er under konstant udvikling. Det kan ses direkte i SEATs DNA og grundsten, hvor der er fokus på investering i fremtiden. Derfor har SEAT valgt at afsætte 5 milliarder euro af frem mod 2025, som bl.a. skal gå til forskning- og udviklingsprojekter af elektrificering af modelprogrammet og udvikling af vores nye modeller.

SEAT arbejder ud fra fremtiden, og har altid fokuseret på teknologi, hvorfor LEON var den første i sin kategori, som fik Full LED forlygter, der giver dig en følelse af, at du kører i solens lys på alle tidspunkter af døgnet. Derfor er SEAT et bevis på revolutionerede teknologi og en forpligtelse i ledende innovation og design inden for feltet.

Den grønne fremtid

Bilbranchen er ved et vendepunkt, hvor der bliver mere fokus på elbiler og snakken om bæredygtige løsninger. Derfor har SEAT indgået en grøn aftale med Iberdrola og Volkswagen Group i Spanien om, at fokusere på elbiler og bæredygtig mobilitet i fremtiden.

I aftalen er der fokus på behovet for en bæredygtig infrastruktur på tværs af Europa, og her spiller Spanien en stor rolle. SEAT ønsker at gøre en forskel, og derfor er denne aftale et godt skridt på vejen til at skabe en mere bæredygtig fremtid, som giver mening for os alle.

SEAT er køreglæde til perfektion

Næste gang du tænker eller kigger på en SEAT, så skal du ikke være i tvivl om, at bilerne er produceret i den bedste kvalitet, men selvfølgelig forklædt i et mere lækkert og sportsligt design til dig, som elsker at have det sjovt og lever livet fuldt ud.