DESIGN

DESIGN SKØNHED

Kig på en SEAT på afstand, og du vil se et køretøj, der er perfekt udformet og skabt til at få hoveder til at dreje. Kig lidt nærmere og du vil se den samme skønhed afspejle sig i de mindste detaljer. Det er fordi vores idé om perfektion, gennemstrømmer alle aspekter af vores biler.

DESIGN PROCESSEN

Hvordan drømme skabes

En konceptbil kan måske se ud som om, at den er klar til at hoppe lige ind i og køre af sted, men du vil ikke komme langt - den er faktisk lavet af ler. Se videoen for at finde ud af mere om en af disse utrolige kreationer.

INDVENDIGT DESIGN

Føl dig hjemme

Vi har ikke kun specialister i teknik. Vi arbejder også med følelser. Fordi vi ved, at hvordan du føler dig tilpas i din SEAT, er lige så vigtigt som designet på ydersiden. Det er derfor vi sørger for, at indretningen bilen ikke kun ser godt ud, men også føles som et sted, du virkelig ønsker at opholde dig.

INTERIØR CHEF DESIGNER

Jaume Sala

Interiør Chef designer fortæller, at hans fornemste opgaver er at “opnå maksimal kvalitet og perfektion i alle detaljer”. 

RATTET

Fører og bil bliver til én

Rattet gør din SEAT til en forlængelse af dig; din vilje og dine følelser med alle sine indbyggede funktioner og kontroller. Vi tænker på det som din indgangsvinkel til uforglemmelige køreoplevelser.

SEAT 30 ÅR MED IBIZA

Brændstof til en Legende

Den allerførste SEAT Ibiza blev designet med en idé i tankerne: at fremstå med en så kraftfuld tilstedeværelse, at den ville blive en leder i sit segment. Tre generationer senere, er den det stadig. Bilens fire designere fortæller historien.

Smukke biler får smukke ting til at ske