KØREEGENSKABER

ELSKER AT KØRE

Det har aldrig handlet om at være hurtigst eller nå frem først. Hvad enten turen er lang eller kort, er det vores mening, at turen skal være sjov. Det er derfor vi ikke kun fokusere på køreglæden for føreren bag rattet, men også på komforten for dem, som er med på turen.

SEAT SPORT

Øverst på podium hver dag

SEAT er et mærke med en klar sportslig ånd. Bevis for dette findes i SEAT Sport, en division, der arbejder hånd i hånd med Det Tekniske Center og tests på racerbanen for at bringe de bedste resultater med i alle vores sportslige modeller.

SEAT LEON CUP RACER

Det smukke bæst

Med sin oprindelse i Leon 5-dørs og udviklet af passionerede perfektionister, blev CUP Raceren født til racerbanen. Dens kraftfulde præstationer kommer fra dens 330 HK 4-cylindret motor og 6-trins DSG gear skifte med dobbelt kobling

MOTORER

Brændstof til perfektionen

Ved at levere enestående ydeevne / effektforhold i deres klasse, giver TSI motorerne mere kontrol uden tab af sportslighed. Og ACT teknologien der deaktiverer cylindre, når de ikke er nødvendige, og fremmer derved det sparsommelige brændstofforbrug.

SEAT EKSTREM TESTS

Tester bilerne til grænsen

Uanset om du kører børn til skole eller kører ned af en meget ujævn vej med løse sten, kan du altid køre med tillid til din bil. Vi tester vores biler i alle tænkelige miljø for at sikre, at de kan klare alt det, de kan blive sat op imod. For os betyder det, at vi prøvekører vores biler mere end 20.000 kilometer i en lang forskellige steder, med temperaturer fra minus 40 til plus 45.

NÜRBURGRING

Mesteren over dem alle

Med racerkører Jordi Gene bag rattet skabte Leon CUPRA historie med sine 280 HK motor. Den kørte en omgang i det Grønne Helvede i en tid på kun 7m58.4s, og tilintetgjorde dermed den tidligere rekord for forhjulstrukne standardbiler.