TRYGHED I HVERDAGEN
SEAT SAFE

SEAT Safe

Med SEAT-forhandlerens tryghedsaftale sikrer du dig mod uforudsete omkostninger i fremtiden. SEAT SAFE giver dig mulighed for 2 eller 3 års ekstra tryghed, som ligger i forlængelse af den eksisterende 2 års fabriksgaranti, som din SEAT allerede har. Så kan du holde dig godt kørende endnu længere, uden bekymringer.

SEAT SAFE dækker alle mekaniske og elektriske komponenter i 4 til 5 år efter første registreringsdato. Dog maksimalt op til en kilometerstand på 120.000 km. SEAT SAFE koster fra 3.419 kr. og skal bestilles samtidig med bilen hos din SEAT-forhandler.

Dine fordele:
• Driftssikkerhed og kvalitet via autoriseret SEAT-værksted
• Service du kan stole på, udført af vores højtuddannede og dygtige SEAT-mekanikere
• Ro i sindet – også i udlandet med vores europæiske dækning
• Højere brugtvognsværdi på din SEAT

Omfattende dækning
I tilfælde af havari i den periode, hvor SEAT SAFE-aftalen gælder, reparerer eller udskifter dit SEAT-værksted alle de områder, der er dækket af aftalen. Dækningen er omfattende, så du får lige så meget ro i sindet som med SEATs fabriksgaranti, når det drejer sig om de mekaniske og elektroniske komponenter, der kan gå i stykker.

Europæisk dækning
SEAT SAFE-pakken gælder også i Europa. Uanset hvor du befinder dig, vil det nærmeste SEAT-værksted hjælpe dig sikkert videre på din rejse.

Vi kender din bil bedst
Dit lokale SEAT-værksted er det bedste sted, du kan bringe din bil til i tilfælde af et havari. Du kan være sikker på, at din bil er i eksperthænder. Der anvendes kun originale reservedele ved udskiftning og arbejdet foretages med det værktøj og efter de metoder, som er specielt udviklet til SEAT-biler.

Gensalgsværdi
SEAT SAFE følger din bil og kan derfor overføres til den næste ejer af din bil. En SEAT SAFE aftale er også ensbetydende med, at din SEAT er blevet vedligeholdt korrekt og øger derved din bils gensalgsværdi.

Priserne på SEAT SAFE er:

Se priserne for udvidet fabriksgaranti
Model Prisliste
Ibiza Prisliste SEAT Ibiza
Arona > Prisliste SEAT Arona
Leon > Prisliste SEAT Leon
Ateca > Prisliste SEAT Ateca