CUPRA FORMENTOR - NY PRIVATLEASINGKAMPAGNE: DET SIKRE VALG, I ET USIKKERT MARKED

SEAT & CUPRA Danmark

CUPRA FORMENTOR - NY PRIVATLEASINGKAMPAGNE: DET SIKRE VALG, I ET USIKKERT MARKED

CUPRA tager tyren ved hornene og tømmer restlageret af vores bedst sælgende bil, CUPRA FORMENTOR i et hidtil uset stærkt tilbud på privatleasing.

Som bilkøber i dag står man overfor et omskifteligt marked, med uoverskueligt mange valgmuligheder blandt bilmærkerne. Det store slaraffenland af valgmuligheder kan være grobund for megen usikkerhed og tøven, og hos CUPRA kan vi ikke sige os fri for også at være en del af problemstillingen. Men vi prøver at gøre tingene lidt anderledes.

Derfor har vi sammensat et tilbud, som vi mener er 'et sikkert valg, i et usikkert marked': CUPRA's mest solgte bil nogensinde, til den laveste privatleasingpris nogensinde.

”Man kan sige, at vi har taget det spanske til os og ’taget tyren ved hornene’ ved at gøre tingene lidt anderledes. Bilbranchen er gennemsyret af konventionelle metoder at kommunikere på og ofte indpakkes lagertilbud i flotte historier og udenomssnak, selvom alle ved, det er fordi der er en ny model eller et facelift på vej. Her går vi i stedet til sagen med klar snak og et vanvittigt godt tilbud, som aldrig er set før. Måske endda markedets bedste!” - Christian Sauer, Direktør SEAT & CUPRA Danmark

  Så længe lager haves
  Det er ikke en velbevaret hemmelighed, at der både er en helt ny CUPRA Leon og CUPRA Formentor på vej. Men vi skal vente til tæt på sommeren før sløret løftes for nyheder, og endnu længere for at få mulighed for at opleve dem hos forhandlerne.

  Én ting er sikkert: Den aktuelle kampagnepris på vores lagerbiler af CUPRA Formentor er et engangstilbud, der bliver svært at matche i markedet.

  Så hvis man er i markedet for den anmelderroste, kraftfulde og alsidige SUV fra CUPRA, med øjeblikkelig levering, skal man slå til nu. Prisen gælder kun i et stærkt begrænset omfang og så længe laver haves.

  12 måneders privatleasing fra kun 2.995,- kr. / mdr.
  Selv med en førstegangsydelse på kun 4.995,- kr. og en månedlig ydelse fra 2.995,- kr. i 12 måneder, er der stadig en stærk udstyrsliste:

  • Smart Wraparound Ambient Light
  • Trådløs oplader
  • Sort lofthimmel
  • Side Assist
  • Exit Assist
  • Adaptiv fartpilot
  • Fjernlysassistent
  • 19” letmetalfælge
  • Bakkamera  CUPRA Formentor 1,5 TSI DSG vist med ekstraudstyr. Forbrug: 14,9 km/l. CO2: 151 g/km. Halvårlig CO2-ejerafgift: 1.040 kr. Udbetaling 4.995 kr. Saml. pris i leasingperioden (12 mdr.) inkl. 10.000 km fra: 41.535 kr. Den viste pris er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, grøn ejerafgift og overkørte kilometer. Den viste pris gælder kun farven Candy White. Tillæg for metallak fra: 500 kr. pr. måned. Positiv kreditgodkendelse, køb af kaskoforsikring og betaling via Nets forudsættes. Etableringsomkostninger 0 kr. Privatleasing v/VWSF A/S. Energimærke B.


  Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk