Oplev høj kvalitet, køreglæde og sporty design

SEAT er skabt i Barcelona. Byens kreative og innovative ånd gennemsyrer hver eneste bil, vi producerer. Faktisk kommer 50% af den energi, vi bruger til at lave vores biler, direkte fra Middelhavets solskin.

Vidste du, at SEAT er en del af Volkswagen koncernen, og har været det siden 1986? Det betyder, at SEATs komponenter er af samme høje kvalitet og driftssikkerhed som biler fra de andre af koncernens brands, som eksempelvis VW og Audi – men i ét, kendetegnede for SEAT, lækkert sporty design – til fornuftige priser.

Konkurrencen er slut.
Tak til alle der deltog, og et stort tillykke til Anders Fosgerau, der vandt konkurrencen.

 

 

Vind en roadtrip Danmark Rundt

Start med at booke en prøvetur allerede i dag, så er din lokale SEAT forhandler klar med en bil efter dit ønske. Når du booker en prøvetur, og tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du i lodtrækningen om en roadtrip.

Vinderen får en SEAT Tarraco i 4 dage og 15.000 kr. til overnatning, middag og transport. Du vælger selv hvor mange I er, og hvor I vil overnatte i Danmark.

Vi glæder os til at byde dig velkommen – og ønsker dig held og lykke i lodtrækningen.

Oplev SEAT og ægte køreglæde
Hvilken model vil du prøve?

Flere af vores modeller fås som både som benzin, diesel og Plug-in e-HYBRID-varianter, så uanset om du vil eje eller privatlease til en attraktiv lav månedlig ydelse og en yderst konkurrencedygtig førstegangsydelse, så findes der en SEAT til dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos din foretrukne SEAT forhandler.

   

 Ibiza

Bestil prøvetur >

Arona

Bestil prøvetur >

Leon 5D

Bestil prøvetur >


Leon SP

Bestil prøvetur >

 
       

Leon 5D e-HYBRID

Bestil prøvetur > 

Leon SP e-HYBRID

Bestil prøvetur >

Ateca

Bestil prøvetur >

 

Tarraco

Bestil prøvetur >

     

Tarraco e-HYBRID

Bestil prøvetur >

 

 

   
Betingelser

Når du bestiller en prøvetur og samtidigt tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager automatisk i lodtrækningen om præmien, som omfatter en SEAT Tarraco i 4 dage samt 15.000 kr. til dækning af hotel, forplejning og transport. Præmien har en samlet værdi af 17.724 kr. Værdien af SEAT Tarraco kan ikke ombyttes til kontanter. Vi trækker lod 1. juni 2021 blandt alle, der har bestilt en prøvetur via seat.dk/roadtrip. SEAT trækker 1 vinder. Bilen udleveres hos nærmeste SEAT-forhandler, og skal afleveres samme sted. For at deltage i lodtrækningen skal du være min. 18 år og have gyldigt kørekort. Vinderen får direkte besked via e-mail. Konkurrencen løber til og med 31. maj 2021. kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skatte- og/eller afgiftsmæssige konsekvenser for vinderne af konkurrencen. Læs konkurrencebetingelser her.

 

Du kan til enhver tid frabede dig modtagelse af adresseret kommunikation ved at skrive til os på kundeservice@seat.dk