VINTERKLAR

ER DIN SEAT VINTERKLAR?

Så er det snart tid til at kulden igen tager fat, derfor er det godt at være forberedt.

Hjulskift

Slip for ventetiden

Mange bilejere venter med at få skiftet til vinterdæk indtil allersidste sekund. Det kan betyde lange ventetider, så derfor er det en fordel at være forberedt. Book din tid til hjulskifte nu, og slip for at stresse over det når tempraturen falder.  

Book tid hos dit lokale SEAT værksted, så er du klar til at køre vintervejret i møde. 

SEAT vinterdæk

Mangler du vinterdæk?

Mangler du vinterdæk? Når vintersæsonen nærmer sig, kan det godt betale sig at være i god tid, når det kommer til vinterdæk. Hos SEAT kan du nemt købe et sæt vinterdæk, hvis du mangler. 

SEAT Tilbehør

Klar til vinterferien?

Med vintersæsonen kommer også den længe ventede skiferie. Mange af os får travlt med at få klargjordt skiene, tøjet og resten af udstyret. Det betyder også, at man nemt kan glemme, hvordan man skal få plads til det hele. 

Hos SEAT tilbyder vi alt hvad du skal bruge for at blive godt klædt på til turen. 

Vi tilbyder blandt andet:

  • Tagbøjler
  • Tagbokse
  • Skiholdere til anhængertrækket
  • Og meget mere...

Ingen bekymringer

Få styr på detaljerne.

Vinteren kan være hård mod din bil, og derfor er det godt at være forberedt. Men nogle gange, er det svært at huske detaljerne. 

Med vintersæsonen kommer der også vejsnavs, salt og sne. Det stiller store krav til dine vinduesviskere, og hvis de er gamle, kan det påvirke din sigtbarhed. Du kan købe vinduesviskere ved dit lokale SEAT værksted, så sikrer du dit udsyn. 

Lakforsegling er også en af de detaljer, som din bil vil elske dig for. Gå din bil igennem efter lakskader som f.eks. ridser, stenslag og mindre rustskader. Dem kan du udbedre ved hjælp af en lakstift, som du kan købe hos SEAT, i din bils originale farve. Herefter kan du lakforsegle bilen selv, eller få os til at ordne det for dig, på et af vores værksteder. 

Så er du og din SEAT klar til at angribe vinteren, uden at være usikker på at din bil er godt klædt på.