Masser af plads og masser af SUV for pengene

De prisvindende SUVer SEAT Arona og SEAT Ateca har fået følgeskab af den nye SEAT Tarraco, der er en luksuriøs SUV med mulighed for 7 sæder. Dermed er vores stærke SUV-familie fuldendt. Det fejrer vi derfor med dette stærke kampagnetilbud. Ved køb af en af de tre SUV-modeller (Arona, Ateca og Tarraco), får du et 3-årigt Service- og Reparationsabonnement* med i prisen, og slipper dermed for uforudsete værkstedsregninger i perioden. 

Derudover fås den populære Arona netop nu med digitalt cockpit uden merpris. Vælger du den større SEAT Ateca med DSG-gear i udstyrsvarianterne FR & Xcellence får du ikke kun digitalt cockpit med i prisen, men også en avanceret køre- og komfortpakke.**

Vælg din SUV-model

Skal du vælge den sporty Arona, den rummelige Ateca eller den luksuriøse Tarraco?

Den sporty SUV

Arona

Du kan netop nu få vores Arona-SUV med digitalt cockpit uden merpris (gælder t.o.m. d. 30.06.2019).

Aronaen er "made in Barcelona" og takket være sin kompakte størrelse, flotte udstråling og moderne teknologi er det den mest byvenlige af vores SUV-modeller. Med det praktiske ekstraudstyr som f.eks. adaptiv fartpilot, parkeringssensor og blindvinkelsassistent, er der garanti for en rolig og afslappet kørsel på selv de mest hektiske tidspunkter.

Priser fra 180.990 kr.  
Kampagnepakke: Digitalt cockpit** og Service- og Reparationsabonnement.*

 

 

Den rummelige SUV

Ateca

Du kan netop nu få vores Ateca med digitalt cockpit og avanceret komfort- og kørepakke (gælder kun Xcellence og FR DSG varianter) uden merpris (gælder t.o.m. d. 30.06.2019).

SEAT Ateca er et godt valg uanset om du skal en tur ind til byen, eller om du vælger en tur i mere udfordrende terræn. Vores Xcellence og FR har et højt niveau af standardudstyr, og kommer bl.a. med navigation, bakkamera samt parketingsassistent med sensorer både for og bag.  

Priser fra 263.800 kr. 
Kampagnepakke: Digitalt cockpit, avanceret komfort- og kørepakke (gælder kun Xcellence og FR DSG varianter)** og Service- og Reparationsabonnement.*  

Den luksuriøse SUV

Den nye Tarraco

Den nye Tarraco er ikke kun vores største model nogensinde – den er også SEAT's nye flagskib. Tarraco er yderst veludstyret, og har bl.a. digitalt cockpit som standardudstyr. Tarracoens design illustrerer på smukkeste vis det nye designsprog, SEAT har indført fra og med 2018. SUV'en er ikke kun størst set udefra, der er også masser af plads indenvendigt. Du har valget mellem 5 eller 7 sæder og et bagagerum fra 760 til næsten 2000 liter!

Priser fra 384.990 kr. 
Kampagnepakke: Service- og Reparationsabonnement.* (gælder t.o.m. d. 30.06.2019).

 

SUV i detaljer

Alle vores SUVer er rummelige med et karakteristisk look, har høj indstigning og siddestilling, og sørger for at du har et godt overblik over trafikken. Vores populære SUV-modeller kombinerer familiebilens komfort med offroad bilens robusthed,  og byder på det nyeste indenfor teknologi og sikkerhed. Uanset, hvilken SUV-model du vælger fra SEAT, er den klar til at tage dig med ud på nye eventyr.

Oplev byen fra en SUV

Uanset, hvilken af vores SUV-modeller du vælger, får du et flot design med masser af kørekomfort, den nyeste teknologi og et højt niveau af sikkerhedsassistentsystemer.

Altid komfortabel

Med SUV'ens rummelighed, høje siddehøjde og særlige affjedring er du altid sikret en komfortabel kørsel uanset køreforholdene.

Masser af plads

En af SUV'ens største fordele er pladsen. De mange siddepladser og ekstra benplads giver optimal komfort, og det store bagagerum har plads til al din bagage og alle dine indkøb.

Sikker og robust

Uanset hvor du kører, er sikkerheden altid i højsædet. Med det robuste karosseri, det særligt gode vejgreb og det gode udsyn og overblik, som alle SUV’er fra SEAT byder på, er du forberedt på enhver trafik- og vejrsituation.

Aldrig kedelig

Med en SUV er eventyret altid inden for rækkevidde.

HVOR KAN JEG FINDE DEN NÆRMESTE

SEAT forhandler

Du kan finde din lokale SEAT forhandler over hele landet, hvor du har mulighed for at komme forbi og se din kommende SEAT.

*) Service- og Reparationsabonnement i 3 år/45.000 km (værdi 5.000 kr.). Opsigelsesvarsel for abn. 1 md. til udgangen af en måned (min. 278 kr. i bindingsperioden). 14 dages fortrydelsesret for abonnement. Læs abonnementsvilkår på www.seat.dk/sr. Kampagnen gælder t.o.m. 30.06.2019.

**) Arona Digitalt Cockpit værdi: 5.000 kr. 
      Ateca Digitalt Cockpit værdi: op til 7.140 kr. 
      Ateca Avanceret køre- og komfortpakke værdi: op til 10.510 kr. (gælder kun DSG-gear i udstyrsvarianterne FR & Xcellence).