Masser af plads og masser af SUV for pengene

De prisvindende SUVer SEAT Arona og SEAT Ateca har fået følgeskab af den nye SEAT Tarraco, der er en luksuriøs SUV med mulighed for 7 sæder. Dermed er SEATs stærke SUV-familie fuldendt. Uanset, hvilken SUV-model du vælger fra SEAT, er den klar til at gøre livet bag rettet lettere og tage dig med ud på nye eventyr. 

Vælg din SUV-model

Skal du vælge den sporty Arona, den rummelige Ateca eller den luksuriøse Tarraco?

Den sporty SUV

Arona

SEAT Arona, som vandt årets bil i 2018, er takket være sin kompakte størrelse, flotte crossover-design og moderne teknologi, indenfor bl.a. sikkerhed og opkoblingsmuligheder, den mest byvenlige SUVer blandt SEATs modeller. Ved hjælp af det praktiske ekstraudstyr som f.eks. adaptiv fartpilot, parkeringssensor og blindvinkelsassistent er Arona med garanti den perfekte balance mellem en sportslig følelse og en komfortabel kørsel. Dermed er Arona en SUV til en hver lejlighed, idet den er elegant, praktisk og behagelig i dagligdagen og robust, sportslig og effektiv i weekenden.

Priser fra 179.990 kr.

 

Den rummelige SUV

Ateca

SEAT Ateca er et godt valg uanset om du skal en tur ind til byen, eller om du vælger en tur i mere udfordrende terræn. Med høj indstigning, et bagagerum på 510 liter og godkendelse til kørsel med trailer med en ubremset trailervægt på 680 kilo bliver køreturen altid komfortabel.

Priser fra 262.990 kr. 

Den luksuriøse SUV

Tarraco

Den luksuriøse Tarraco er ikke kun SEATs største SUV set udefra, der er også masser af plads indvendigt, idet du har valget mellem 5 eller 7 sæder og et bagagerum fra 760 til næsten 2000 liter! På den måde kombinerer Tarraco det markante SUV-design med ekstraordinær rummelighed og sørger for, at dine oplevelser ikke bliver begrænset af pladsmangel. Tarraco mikser topmoderne teknologi og praktisk funktionalitet med et luksuriøs og progressivt design, og er en yderst veludstyret SUV, hvor bl.a. digitalt cockpit er standardudstyr. 

Priser fra 379.570 kr.

 

SUV i detaljer

Alle vores SUVer er rummelige med et karakteristisk look, har høj indstigning og siddestilling, og sørger for at du har et godt overblik over trafikken. Vores populære SUV-modeller kombinerer familiebilens komfort med offroad bilens robusthed,  og byder på det nyeste indenfor teknologi og sikkerhed. Uanset, hvilken SUV-model du vælger fra SEAT, er den klar til at tage dig med ud på nye eventyr.

Oplev byen fra en SUV

Uanset, hvilken af vores SUV-modeller du vælger, får du et flot design med masser af kørekomfort, den nyeste teknologi og et højt niveau af sikkerhedsassistentsystemer.

Altid komfortabel

Med SUV'ens rummelighed, høje siddehøjde og særlige affjedring er du altid sikret en komfortabel kørsel uanset køreforholdene.

Masser af plads

En af SUV'ens største fordele er pladsen. De mange siddepladser og ekstra benplads giver optimal komfort, og det store bagagerum har plads til al din bagage og alle dine indkøb.

Sikker og robust

Uanset hvor du kører, er sikkerheden altid i højsædet. Med det robuste karosseri, det særligt gode vejgreb og det gode udsyn og overblik, som alle SUV’er fra SEAT byder på, er du forberedt på enhver trafik- og vejrsituation.

Aldrig kedelig

Med en SUV er eventyret altid inden for rækkevidde.

Privatleasing af din SEAT SUV

Vælg din SEAT SUV

SEAT Arona

Pris fra kun 179.990kr. 

Privatleasing af SEAT Arona starter fra kun 2.595 kr. pr. måned*.

Førstegangsydelse 4.995 kr.

SEAT Ateca

Pris fra kun 262.990kr. 

Privatleasing af SEAT Ateca starter fra kun 3.745 kr. pr. måned* .

Førstegangsydelse 4.995 kr.

SEAT Tarraco

Pris fra kun 382.990kr.

Privatleasing af SEAT Tarraco fra kun 5.195 kr. pr. måned* eller SEAT Tarraco 7 sæder fra kun 5.295 kr. pr. måned*.

Førstegangsydelse 9.995 kr.

Betingelser:
Privatleasing via SEAT Finans v. Nordania Finans. Løbetid 36 mdr. Bindingsperioden 12 mdr. 15.000 km/år. Positiv kreditgodkendelse kræves. Kaskoforsikring og betaling via NETS forudsættes, betaling på anden vis koster 62,50 pr. betaling. Ekskl. vinterdæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift (driftsomkostninger).

* Ydelserne er gældende for indregistrering af lagerbiler. Nye 2020 ydelser opdateres snarest.