Full LED lygter*

Skabt under solen i Barcelona

Den nye Leon SP er skabt under solen i Barcelona og fås med både Full LED forygter, Coast-to-coast LED lygter bagtil, dynamiske blinklys og LED tågelygter med drejefunktion. Med de lysende effekter er den nye Leon SP skabt til at være en sunrider. 

Udvendigt design*

Du sætter tempoet

Nyt sporty look, nye teknologiske detaljer og et FR design, der skiller sig ud fra mængden.

/globalassets/modeller/leon-2020-st/design/seat-leon-sp-2020-design-rummelighed-1.jpg

Rummeligt interiør

Plads til hele familien

I den nye Leon SP er rummeligheden sat i fokus, så dig og familien kan tage på eventyr og stadig have plads til lidt ekstra. Bilen har op til 1600 liter at gøre godt med, så det er bare med at få fyldt bilen op, for pladsmangel bliver ikke et problem. Se de forskellige muligheder her.

Oplev rummeligheden her.

Indvendigt design*

Din komfortzone

Sportsæder

Nyd turen i de stilfulde Dinamica sportssæder, som giver dig en følelse af komfort og nydelse på højeste niveau. Fra det øjeblik du har sat dig i føresædet, bliver det svært at komme op igen. 

Panorama soltag

Den sorte lofthimmel forener dig og himlen, så du er i et med verden omkring dig, når du drager ud på oplevelser. Luk solen ind og nyd turen. 

Multifunktionslæderrat

Det sporty, multifunktionelle læderrat følger med i den nye Leon FR, så du har alt under kontrol og inden for rækkevidde. 

Ambient belysning*

Lyset er der for dig

Oplev den avancerede LED-ambient belysning i omsluttende omgivelser. Designet til at advare føreren om alle åbne døre, og hjælpemidler som f.eks. blindvinkelsassistent.

*Kan være standardudstyr på visse varianter. Se brochuren for mere information.