SÅ SIKKERT SOM AT SOLEN STÅR OP

Opdag en ny verden af sikkerhed. Avanceret. Assisterende. Semi-automatisk.

Adaptiv fartpilot*

Skærpede sanser

Ved hjælp af den frontmonterede radar forudser den adaptive fartpilot potentielt farlige situationer. Hvad enten det er en bil, der kommer ind i din bane eller et risikabelt sving, som du går for hurtigt ind i, er din Leon Sportstourer altid klar til at bremse.

Blindvinkelsassistent

Bare kom. Der er fri bane.

SEAT Leon Sportstourer kommer med semi-automatisk kørsel ved alle hastigheder. Travel Assist* hjælper også med at opdage vejarbejde, og regulerer selv farten.

Sikkerhed i fokus

Den solrige side af vejen

Rear traffic alert*

Bliv gjort opmærksom på køretøjer, der nærmer sig ved hjælp af visuelle og akustiske advarsler. Hvis det er nødvendigt, stopper din Leon Sportstourer selv.

Pre-Crash Assist*

Ved hjælp af sensorer designet til at opdage kritiske situationer, forbereder
Pre-crash assistenten køretøjet og dets passagerer på en potentielt forestående ulykke ved bl.a.at stramme sikkerhedsseler og lukke vinduer.

Nød-assistent 3.0*

Når der ikke er registreret noget input fra føreren, tager bilen autonomt kontrol: Aktiverer advarselslamper, styrer for at holde bilen i sin bane og anvender bremser, indtil den stopper.

/globalassets/modeller/leon-5-dors-2020/sikkerhed/seat-leon-2020-sikkerhed-travel-assist-1.jpg

Rejs mere, kør mindre

SEAT Leon Sportstourer kommer med semi-automatisk kørsel, ved alle hastigheder. Travel Assist* hjælper også med at opdage vejarbejde, og regulerer selv farten.

Airbag beskyttelse

Sikkerhed hele vejen rundt

Sikkerhed du kan stole på. SEAT Leon Sportstourer's airbag system består af 7 airbags, der er designet til at beskytte bilens passagerer fra alle vinkler.

Ekstraudstyr

*Bilen vises med ekstraudstyr. Se brochuren for mere information.