SÅ SIKKERT SOM AT SOLEN STÅR OP

Opdag en ny verden af sikkerhed. Avanceret. Assisterende. Semi-automatisk. Opdag den nye SEAT Leon.

Køreassistenter

Fokus på det hele

En kombination af køreassistenter sørger for din sikkerhed. Når du trækker ud fra din parkeringsplads, gennem et hvert sving på vejen - selv i en nødsituation, passer den nye Leon på dig.

Adaptiv fartpilot*

Skærpede sanser

Ved hjælp af den frontmonterede radar forudser den adaptive fartpilot potentielt farlige situationer. Hvad enten det er en bil, der kommer ind i din bane eller et risikabelt sving, som du går for hurtigt ind i, er din Leon altid klar til at bremse.

Blindvinkelsassistent

Kom bare. Der er fri bane.

Blindvinkelassistenten* registrerer biler uden for dit synsfelt i op til 70 meters rækkevidde. Med udstigningsassistenten kan du undgå mulige kollisioner med andre køretøjer, når du åbner døren.

/globalassets/modeller/leon-5-dors-2020/sikkerhed/seat-leon-2020-sikkerhed-travel-assist-1.jpg

Rejs mere, kør mindre

SEAT Leon kommer med semi-automatisk kørsel ved alle hastigheder. Travel Assist* hjælper også med at opdage vejarbejde, og regulerer selv farten.

Sikkerhed i fokus

Den solrige side af vejen

Exit assistent*

Bliv gjort opmærksom på køretøjer, der nærmer sig ved hjælp af visuelle og akustiske advarsler. Hvis det er nødvendigt, stopper din Leon selv.

Pre-Crash-assistent*

Ved hjælp af sensorer designet til at opdage kritiske situationer, forbereder
Pre-crash-assistenten køretøjet og dets passagerer på en potentielt forestående ulykke ved bl.a.at stramme sikkerhedsseler og lukke vinduer.

Nød-assistent 3.0*

Når der ikke er registreret noget input fra føreren, tager bilen autonomt kontrol: Aktiverer advarselslamper, styrer for at holde bilen i sin bane og anvender bremser, indtil den stopper.

Airbag beskyttelse

Sikkerhed hele vejen rundt

Sikkerhed du kan stole på. SEAT Leon's airbag system består af 7 airbags, der er designet til at beskytte bilens passagerer fra alle vinkler.