ÅRETS BRUGTBIL 2020

SEAT LEON VINDER ÅRETS BRUGTBIL 2020

I år løber SEAT Leon med sejren som årets bedste bilkøb foran et skarpt finalefelt bestående af Kia Ceed, BMW 3-serie, Mercedes A-klasse og Skoda Superb. Kåringen er et kæmpe skulderklap til SEAT og vores biler. Prisen understreger, at kunderne trygt kan stole på SEATs driftssikkerhed og totaløkonomi, og at SEAT er et værdifast bilmærke med fornuftige priser og lavt værditab.


Juryens har kåret SEAT Leon til Årets Brugtbil, fordi den byder på:

  • Fornuftige priser
  • Fremragende køreegenskaber
  • Design, der sidder lige i skabet
  • Gode pladsforhold
  • Kraftig motor


Vi er enormt stolte af prisen

I Danmark sælges der over 500.000 brugte biler hvert år, og netop derfor er vi enormt lykkelige og stolte af prisen som Årets Brugtbil 2020, og de mange pæne ord bilen har fået med på vejen af Danmarks biljournalister. Kåringen kommer uden tvivl til at have stor betydning for hele SEAT og vores salg af såvel nye som brugte biler, og danskerne får forhåbentligt øjnene op for, hvad SEAT har at byde på.


Om kåringen siger juryen bl.a.:

”SEAT Leon lever i skyggen af sine søstermodeller fra Skoda og Volkswagen, men bilen er generelt fremragende og koster langt mindre. Jeg ville gå efter den faceliftede model, der kom i 2017,” siger biljournalist Christian Schacht, der repræsenterer Jyllands-Posten i kåringen.

”Den er lettere overset – indtil du ser den. Designet på SEAT Leon sidder lige i skabet. Den er billigere end sidste års vinder – den er baseret på samme teknik og så er den flottere,” lyder vurderingen fra biljournalist og jurymedlem Ebbe Sommerlund, der er brugtbilekspert på Bilbasen.


Læs hele pressemeddelelsen her >

Den 4. generation
Den anmelderroste SEAT Leon

I sommer bød vi velkommen til 4. generation af SEAT Leon. Ligesom sin forgænger har den nye SEAT Leon fået fremragende anmeldelser på alle parameter af landets eksperter og biljournalister. Den nye Leon rammer plet på både det sporty design, den fornuftige pris, de gode pladsforhold, de fantastiske køreegenskaber og det høje sikkerhedsniveau.

Den 4. generation

Den nye Leon Sportstourer

Her i sommeren 2020, lancerede vi den fjerde generation af den lækre Leon.  Oplev den nye Leon Sportstourer, en sporty og rummelig stationcar, der byder på nye høj teknologiske detaljer, og sikre en fantasisk køreoplevelse.

Den 4. genereation

Den nye SEAT Leon 5D

Hvis du er mere til en hatchback, kan du med fordel overveje vores lækre Leon 5-dørs model. En hatchback med en overaskende rummelighed, og propfuldt med det nyeste indenfor teknologi, sikkerhed og design. 

Oplev en højdnet køreglæde med den nye Leon 5D.