Alliance med FC Barcelona
Inspirerer verden fra Barcelona.

Et fælles DNA med præstationer, kreativitet og en unik stil – det er det, som er drivkraften bag alliancen mellem de to Barcelona-hjemmehørende brands CUPRA og FC Barcelona. 


”CUPRA går sammen med FC Barcelona for de kommende fem sæsoner.”
CUPRAs dedikerede tilgang til sport og innovation har bragt mærket ind på fodboldbanen i dette historiske øjeblik – CUPRA går sammen med hjembyens fodboldklub i de kommende fem sæsoner som klubbens officielle bil- og mobilitetspartner. Som en ekstra egenskab ud over det traditionelle partnerskab er de to brands’ primære målsætninger blevet skabt ud fra deres fælles værdier og historier.

Både CUPRA og FC Barcelona har hjemme i Barcelona, og de deler begge en dynamisk ånd og har en dedikeret tilgang til at fremme unge talenter og en innovativ tankegang.

”Denne innovative alliance med en af verdens største fodboldklubber viser vores store indsats for CUPRA mærket og vores binding til Barcelona. Derudover vil partnerskabet med en af byens største repræsentanter understøtte vores globaliseringsstrategi som koncern”, udtalte Luca de Meo, som er SEATs øverste chef og bestyrelsesformand for divisionen for specialbiler, CUPRA.

CUPRA indtager også en plads som en af fodboldklubbens globale officielle partnere. 
Der vil også blive etableret en CUPRA VIP Box til alle klubbens hjemmekampe på Camp Nou samt en pop-up store uden for stadion, så Barça-fans kan lære mærket at kende. Derudover vil stadionfaciliteterne blive anvendt som testområde for urbane mobilitetsprojekter.

Hold øje med flere spændende nyheder omkring dette eksklusive samarbejde.