INFORMATION

CORONAVIRUS

Til information.

Vi holder åbent med respekt for Coronavirus. Vi er fortsat klar til at hjælpe kunder i salgslokalet og på værkstedet – ligesom vi er klar ved telefon og mail

 

Grundet de ekstraordinære tiltag, der bliver taget af myndighederne i Danmark, for at minimere spredningen af Corona-virus, tager vi naturligvis også vores forbehold. Dette gør vi for at sikre dig, men også vores medarbejdere og deres familier.

 

Det betyder, at vi vil gøre alt for, at du stadig vil kunne opleve samme gode betjening og service hos os, men også at du må forvente nedsat bemanding, eller en anderledes modtagelse, end den du plejer at få.  

 

Oplev eller prøv en SEAT

Du kan fortsat opleve en SEAT og få en prøvetur hos os. Vi afspritter og rengør alle biler før prøveture.

Ønskes fremvisning af en SEAT er du velkommen til at booke en prøvetur på SEAT.dk eller kontakte din nærmeste forhandler her.

 

Kunde på værkstedet

Du kan fortsat få foretaget arbejde på værkstedet. For alles skyld tager vi vores forholdsregler som f.eks.:

 

  • Du kan aflevere bilnøgle i en nøgleboks eller nøgleindkast i stedet for at møde op ved indskrivningen.
  • Medarbejdere, der servicerer din bil, bærer handsker.
  • Bilnøgler renses efter endt brug.

 

Skal du have serviceret din bil, er du velkommen til at kontakte din nærmeste forhandler for at høre nærmere om netop deres tiltag her.

 

Har du spørgsmål eller særlige behov, som du ønsker at vi imødekommer, er du velkommen til at kontakte vores forhandlere inden dit besøg.

 

Vi glæder os til at se dig.

 

Med venlige hilsner

 

SEAT Danmark