SEAT LEON SPORTSTOURER EHYBRID

DET BEDSTE FRA BEGGE VERDENER.

Mere plads. Mere rækkevidde. Den nye SEAT Leon Sportstourer eHybrid kører på 100% el og skifter kun til benzin, når batteriet skal genoplades.

Hvad er en Plug-in eHybrid?

El og benzin i perfekt harmoni.

Den nye SEAT Leon Sportstourer eHybrid er mere end en normal hybridbil. Som de fleste hybrider, genoplades batteriet automatisk, men den nye Leon eHybrid er også en plug-in-model.

Det betyder, at den først bruger sin elektriske motor, og kun tager benzinmotoren til ekstra energi. Batteriet genoplades ved at tilslutte bilen til et konventionelt elnet.

Med denne avancerede teknologi kan den nye SEAT Leon Sportstourer eHybrid, opnå en længere rækkevidde end en ren hybrid, eller elektrisk version. Og takket være den 100% elektriske motor kan du nemt køre emissionsfri.

eHybrid fordele

Energi til din dag på nye måder.

I modsætning til normale elektriske og hybridbiler, giver eHybrid dig muligheden for at øge din samlede rækkevidde, takket være fleksible opladningsmuligheder.

  • Den elektriske motor bruger regenerativ bremsning for at øge rækkevidden.
  • Kør op til 50 km* med nul CO2-emissioner.
  • Brug batteriet fuldt ud med ekstern opladning.
  • Spar penge på din daglige pendling.

Kraft, rækkevidde og regeneration

Kør hele vejen.

Performance

Den 75 kW elektriske plug-in motor, kombineres med en 1,4 liters TSI-motor for at opnå en effekt på 150 kW. To motorer. Stærkere sammen.

Rækkevidde

Den nye SEAT Leon eHybrid får dig frem til din destination. Vælg kun elektrisk i op til 50 km*, eller vælg både elektrisk og benzin til at opnå en rækkevidde på 800 km.

Automatisk opladning

Opbremsninger hjælper dig med at komme videre. Regenerativ bremsning genoplader den elektriske motor for at give dig mere kraft, mens du køre.

Opladning

Energi til din dag.

Klar til at lade op? Uanset om du er hjemme eller på farten, er det hurtigt og nemt at tilslutte din nye SEAT Leon Sportstourer eHybrid.

  • 100% på 3 timer med ladeboks fra Clever.
  • 100% på 6 timer ved brug af konventionel stikkontakt.

* Midlertidig data.