KONTAKT OS

Kontakt

Kontakt SEAT Danmark omkring spørgsmål til vores hjemmeside eller spørgsmål som ikke kan afklares med din forhandler eller værksted, samt spørgsmål af anden kategori.

Her kan du læse mere om vores privatlivspolitik.

 
Gemmer data...

Tak for din henvendelse og fordi du valgte SEAT.

Vi bekræfter at have modtaget din mail og vil bestræbe os på at give dig et svar hurtigst muligt indenfor et tidsrum af max.3 dage.

SEAT Kundeservice undskylder hvis ovennævnte svarfrist i denne periode ikke overholdes. Vi håber på din tålmodighed og ser frem til at kunne give dig et svar.

Jeg giver hermed samtykke til at modtage markedsføring fra Skandinavisk Motor Co. A/S samt autoriserede SEAT forhandlere og autoriserede SEAT servicepartnere i Danmark via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets eller på sociale medier. Markedsføringen vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, merchandise og livsstilsprodukter fra SEAT, leasing, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, events, åbent hus og konkurrencer.

Jeg giver også samtykke til, at mine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.