Velkommen til SEAT firmabiler – en del af din forretningsrejse

Hos SEAT tilbyder vi markedets bedste kombination af firmabiler med fremragende motorer, assistentsystemer og køreegenskaber, pakket ind i SEAT’s karakteristiske design. Vi tilbyder alt fra den by-venlige Ibiza til vores nye flagskib Tarraco som firmabil – fordi SEAT’s design er det vigtigste for os, får du en valgfri metallak til alle vores biler.

Nedenfor har vi en oversigt over alle de biler, som vi tilbyder som firmabil.

SEAT Leon ST

Leon ST tager det bedste fra Leon 5D, med alt ovenstående. Derudover er Leon ST yderligere praktisk (587 l i bagagerummet) - uden at gå på kompromis med SEAT’s design.

Leon ST Business Edition fås fra en beskatning på 249.758,-

SEAT Leon

Nyeste generation af SEAT Leon bygger på nyeste platform. Det giver fantastiske køreegenskaber, mulighed for nyeste sikkerhedsudstyr og fremragende motor/ gearkasser. Leon er samtidig meget praktisk, med hele 380 l i bagagerummet. Business Edition (Inkl. i FR og Xcellence beskatninger) har derudover indbygget 8” Navigation, Full LED, det nye SEAT Virtual Cockpit 10,25” og Apple Carplay/ MirrorLink.

Leon 5D Business Edition fås fra en beskatning på 240.214,-

SEAT Ateca

Ateca er den elegante SUV fra SEAT, som har nyeste dieselmotorer, med stor trækkraft. Alt det nyeste sikkerheds- og komfortudstyr er tilgængelig, som Kø-Assistent, Full-LED lygter og Parkeringsassistent. Ateca Business edition har bl.a. digitalt cockpit og adaptiv fartpilot inkluderet i Business pakken.

Ateca Business edition fås fra en beskatning på 313.718,-

SEAT Arona

Arona har vundet årets bil i Danmark 2018 for sin kombination af praktikalitet, design, 5-stjernet Euro NCAP sikkerhed og fremragende køreegenskaber. Det kan du også få til gode som firmabillist, med mulighed for det mest moderne sikkerheds- og komfortudstyr, som for eks. Parkeringsassistent, Full-LED og nyeste Adaptive Fartpilot (0-210 km/t).

Arona fås fra en beskatning på 194.837,-

SEAT Tarraco

Den nye SEAT Tarraco SUV emmer af innovativt design og er spækket med avanceret teknologi. SEAT Tarraco er den nyeste model i SEATs modelportefølje, og med status som det nye flagskib følger også attraktive beskatningspriser.

Tarraco Xcellence har bl.a. bakkamera, navigation, adaptiv fartpilot, sædevarme på de yderste bagsæder, Full LED for- og baglygter, parkeringsassistent med sensorer for og bag og meget mere.

Tarraco Xcellence fås fra en beskatning på 365.444,-

 

SEAT Ibiza

Ibiza har tidligere vundet prisen som årets minibil af Berlingske og BT – og det er ikke uden grund. Bilen var den første på en ny platform, som giver god plads både ved forsæderne, bagsæderne og i bagagerummet. Derudover har Ibiza nyeste sikkerhedsudstyr, hvorfor den har fået 5 Euro NCAP stjerner – den nyeste generation af Adaptiv Fartpilot (0-210 km/t) og DSG gearkasser er tilgængelige i Ibiza.

Ibiza fås fra en beskatning på 165.582,-

Ovenstående priser forudsætter oprettelse af erhvervsleasingaftale og er inkl. levering. eksl. ejerafgift, miljøtillæg og brændstofforbrug.