SEAT firmabiler

Gør din forretningsrejse lidt sjovere

Hos SEAT får du firmabiler med fremragende motorer, assistentsystemer og køreegenskaber, pakket ind i SEATs karakteristiske sporty, frække design.

Vi tilbyder en bred vifte af firmabiler, der rummer alt lige fra den byvenlige Ibiza til den luksuriøse Tarraco, der nu kan fås som plug-in e-HYBRID.

Tjek de forskellige firmabiler ud og find den, der passer til dig og ikke mindst dit job. 

SEAT Ibiza

Den nye SEAT Ibiza har skarpe linjer og smarte detaljer, der giver dig alt, hvad du behøver for at nyde byen. Også interiøret skiller sig ud med et stilrent instrumentbræt og 8,25" infotainmentskærm, der giver dig al den information du har brug for, når du kører.

Leon 5D & Leon 5D plug-in e-HYBRID

Nu kan du få den nye Leon 5 dørs som firmabil. Den sporty og anmelderroste hatchback, byder på det nyeste indenfor teknologi og sikkerhed. Rummelighed og bagageplads er blevet forbedret, og den nye Leon er både bredere og længere end sin forgænger.

Hvis du vælger en ny Leon 5D som firmabil, kommer den som standard med vores lækre Businesspakke. Her får du masser af ekstraudstyr med i den skarpe beskatningspris. 

Leon Sportstourer & Leon Sportstourer plug-in e-HYBRID

Den nye generation af SEAT Leon Sportstourer er endnu kraftigere, endnu mere rummelig, og har mere endnu mere udstyr end nogensinde før. Den nye Leon Sportstourer byder blandt andet på 10,25” digitalt cockpit med avanceret teknologi, der viser kort, musik og køreassistenter på én skærm, der kan tilpasses efter dine præferencer og behov.

SEAT Arona

Den kompakte SUV Arona har et sporty design og fremragende køreegenskaber. Det kan du også få til gode som firmabillist, med mulighed for det mest moderne sikkerheds- og komfortudstyr, som for eks. Parkeringsassistent, Full-LED og Front- & Lane Assist.

SEAT Ateca

Ateca er den elegante SUV fra SEAT, som har nyeste dieselmotorer, med stor trækkraft. Alt det nyeste sikkerheds- og komfortudstyr er tilgængelig, som Kø-Assistent, Full-LED lygter og Parkeringsassistent. 

SEAT Tarraco - nu også som plug-in e-HYBRID

Den luksuriøse SEAT Tarraco SUV emmer af innovativt design og er spækket med avanceret teknologi. SEAT Tarraco er den nyeste model i SEATs modelportefølje, og med status som det nye flagskib følger også attraktive beskatningspriser.

Tarraco Xcellence har bl.a. bakkamera, navigation, adaptiv fartpilot, sædevarme på de yderste bagsæder, Full LED for- og baglygter, parkeringsassistent med sensorer for og bag og meget mere.

Ovenstående priser forudsætter oprettelse af erhvervsleasingaftale og er inkl. levering. eksl. ejerafgift, miljøtillæg og brændstofforbrug.