Velkommen til SEAT firmabiler – en del af din forretningsrejse

Hos SEAT får du firmabiler med fremragende motorer, assistentsystemer og køreegenskaber, pakket ind i SEATs karakteristiske sporty design.

Vi tilbyder alt fra den byvenlige Ibiza til vores flagskib Tarraco som firmabil. Og fordi vi ved hvor vigtigt det er at ankomme med stil til dine forretningsaftaler, får du en valgfri metallak til alle vores biler (ikke Ny Leon).

Se udvalget af SEAT firmabiler nedenfor. 

Ny Leon 5 Dørs

Nu kan du få den nye Leon 5 dørs som firmabil. Den sporty og anmelderroste hatchback, byder på det nyeste indenfor teknologi og sikkerhed. Rummelighed og bagageplads er blevet forbedret, og den nye Leon er både bredere og længere end sin forgænger.

Hvis du vælger en ny Leon 5D som firmabil, kommer den som standard med vores lækre Businesspakke. Her får du masser af ekstraudstyr med i den skarpe beskatningspris. 

Ny Leon Sportstourer

Den nye generation af SEAT Leon Sportstourer er endnu kraftigere, endnu mere rummelig, og har mere endnu mere udstyr end nogensinde før. Den nye Leon Sportstourer byder blandt andet på 10,25” digitalt cockpit med avanceret teknologi, der viser kort, musik og køreassistenter på én skærm, der kan tilpasses efter dine præferencer og behov.

SEAT Ibiza

Ibiza har tidligere vundet prisen som årets minibil af Berlingske og BT – og det er ikke uden grund. Bilen var den første på en ny platform, som giver god plads både ved forsæderne, bagsæderne og i bagagerummet. Derudover har Ibiza nyeste sikkerhedsudstyr, hvorfor den har fået 5 Euro NCAP stjerner – den nyeste generation af Adaptiv Fartpilot (0-210 km/t) og DSG gearkasser er tilgængelige i Ibiza.

SEAT Arona

Arona har vundet årets bil i Danmark 2018 for sin kombination af praktikalitet, design, 5-stjernet Euro NCAP sikkerhed og fremragende køreegenskaber. Det kan du også få til gode som firmabillist, med mulighed for det mest moderne sikkerheds- og komfortudstyr, som for eks. Parkeringsassistent, Full-LED og nyeste Adaptive Fartpilot (0-210 km/t).

SEAT Ateca

Ateca er den elegante SUV fra SEAT, som har nyeste dieselmotorer, med stor trækkraft. Alt det nyeste sikkerheds- og komfortudstyr er tilgængelig, som Kø-Assistent, Full-LED lygter og Parkeringsassistent. Ateca Business edition har bl.a. digitalt cockpit og adaptiv fartpilot inkluderet i Business pakken.

SEAT Tarraco

Den luksuriøse SEAT Tarraco SUV emmer af innovativt design og er spækket med avanceret teknologi. SEAT Tarraco er den nyeste model i SEATs modelportefølje, og med status som det nye flagskib følger også attraktive beskatningspriser.

Tarraco Xcellence har bl.a. bakkamera, navigation, adaptiv fartpilot, sædevarme på de yderste bagsæder, Full LED for- og baglygter, parkeringsassistent med sensorer for og bag og meget mere.

Ovenstående priser forudsætter oprettelse af erhvervsleasingaftale og er inkl. levering. eksl. ejerafgift, miljøtillæg og brændstofforbrug.