SEAT firmabiler

Gør din forretningsrejse lidt sjovere

Hos SEAT får du firmabiler med fremragende motorer, assistentsystemer og køreegenskaber, pakket ind i SEATs karakteristiske sporty, frække design.

Vi tilbyder en bred vifte af firmabiler, der rummer alt lige fra den sporty Leon til den elegante SUV Ateca.

Tjek de forskellige firmabiler ud og find den, der passer til dig og ikke mindst dit job. 

SEAT Ibiza

Den nye SEAT Ibiza har skarpe linjer og smarte detaljer, der giver dig alt, hvad du behøver for at nyde byen. Også interiøret skiller sig ud med et stilrent instrumentbræt og 8,25" infotainmentskærm, der giver dig al den information du har brug for, når du kører.

SEAT Arona

Den kompakte SUV Arona har et sporty design og fremragende køreegenskaber. Det kan du også få til gode som firmabillist, med mulighed for det mest moderne sikkerheds- og komfortudstyr, som for eks. Parkeringsassistent, Full-LED og Front- & Lane Assist.

SEAT Ateca

Ateca er den elegante SUV fra SEAT, som har nyeste dieselmotorer, med stor trækkraft. Alt det nyeste sikkerheds- og komfortudstyr er tilgængelig, som Kø-Assistent, Full-LED lygter og Parkeringsassistent. 

Ovenstående priser forudsætter oprettelse af erhvervsleasingaftale og er inkl. levering. eksl. ejerafgift, miljøtillæg og brændstofforbrug.