Velkommen til SEAT firmabiler – For os der vil have det hele

Hos SEAT tilbyder vi markedets bedste kombination af firmabiler med fremragende motorer, assistentsystemer og køreegenskaber, pakket ind i SEAT’s karakteristiske design. Vi tilbyder alt fra den by-venlige Ibiza til familiebussen Alhambra som firmabil – fordi SEAT’s design er det vigtigste for os, får du en valgfri metallak til alle vores biler.

Nedenfor har vi en oversigt over alle de biler vi tilbyder som firmabil

SEAT Leon

Nyeste generation af SEAT Leon bygger på nyeste platform. Det giver fantastiske køreegenskaber, mulighed for nyeste sikkerhedsudstyr og fremragende motor/ gearkasser. Leon er samtidig meget praktisk, med hele 380 l i bagagerummet. Business Edition (Inkl. i FR og Xcellence beskatninger) har derudover indbygget 8” Navigation, Full LED, det nye SEAT Virtual Cockpit 10,25” og Apple Carplay/ MirrorLink.

Leon 5D Style fås fra en beskatning på 188.197,- // Leon 5D Business Edition fås fra en beskatning på 240.115,-

SEAT Leon ST

Leon ST tager det bedste fra Leon 5D, med alt ovenstående. Derudover er Leon ST yderligere praktisk (587 l i bagagerummet) - uden at gå på kompromis med SEAT’s design. Fra Leon ST Style er (Ligesom på Leon 5D) bl.a. 2-zonet klimaanlæg, Fartpilot, Front Assist, mindst 16” Letmetalfælge standard.

Leon ST Style fås fra en beskatning på 196.844,- // Leon ST Business Edition fås fra en beskatning på 249.643,-

SEAT Arona

Arona har vundet årets bil i Danmark 2018 for sin kombination af praktikalitet, design, 5-stjernet Euro NCAP sikkerhed og fremragende køreegenskaber. Det kan du også få til gode som firmabillist, med mulighed for det mest moderne sikkerheds- og komfortudstyr, som for eks. Parkeringsassistent, Full-LED og nyeste Adaptive Fartpilot (0-210 km/t).

Arona Style fås fra en beskatning på 188.728,- // Arona Xcellence fås fra en beskatning på 210.008,-

SEAT Ateca

Ateca er den elegante SUV fra SEAT, som har nyeste dieselmotorer, med stor trækkraft. Alt det nyeste sikkerheds- og komfortudstyr er tilgængelig, som Kø-Assistent, Full-LED lygter og Parkeringsassistent. Der er mulighed for 4-hjulstræk på 150 HK og 190 HK versionerne, hvilket giver et fantastisk træk – også når man kommer uden for asfalten.

Ateca Style fås fra en beskatning på 295.534,- // Ateca Xcellence fås fra en beskatning på 335.864,-

SEAT Ibiza

Ibiza har vundet prisen som årets minibil af Berlingske og BT i 2017 – og det er ikke uden grund. Bilen er den første på en ny platform, som giver god plads både ved forsæderne, bagsæderne og i bagagerummet. Derudover har Ibiza nyeste sikkerhedsudstyr, hvorfor den har fået 5 Euro NCAP stjerner – den nyeste generation af Adaptiv Fartpilot (0-210 km/t) og DSG gearkasser er tilgængelige i Ibiza.

Ibiza Style fås fra en beskatning på 151.879,- // Ibiza FR/ Xcellence fås fra en beskatning på 169.045,-

SEAT Toledo

Toledo som firmabil kombinerer de traditionelle dyder ved et sedan udtryk, med plads til hele familien og bagagen (550 l i bagagerummet). Det U-traditionelle ved Toledo er så prisen, hvor man kan få en Toledo Style til lige over mindstebeskatningen, inkl. Fartpilot, Klimaanlæg, Nappa Glatt læderrat og valgfri metallak.

Toledo Style fås fra en beskatning på 144.083,- // Toledo Xcellence DSG7 (Automatgear) fås fra en beskatning på .393,-

SEAT Alhambra

Alhambra er bilen med plads til hele familien, med 7 sæder og 2 skydedøre (Mulighed for elektriske) som standard. Derudover er der stadig plads til bagagen (267 l ved 7 sæder op til 2.297 l v. 2 sæder oppe) og med en tilladt anhængervægt på minimum 1.800 KG (V. 1,4 TSI) op til 2.200 KG (V. 2,0 TDI).

Alhambra fås fra en beskatning på 366.643,- (2,0 TDI Reference)

Ovenstående priser forudsætter oprettelse af erhvervsleasingaftale og er inkl. levering. eksl. ejerafgift, miljøtillæg og brændstofforbrug.