SEAT firmabiler

Gør din forretningsrejse lidt sjovere

Hos SEAT får du firmabiler med fremragende motorer, assistentsystemer og køreegenskaber, pakket ind i SEATs karakteristiske sporty, frække design.

Vi tilbyder en bred vifte af firmabiler, der rummer alt lige fra den byvenlige Ibiza til den luksuriøse Tarraco, der nu kan fås som plug-in e-HYBRID.

Tjek de forskellige firmabiler ud og find den, der passer til dig og ikke mindst dit job. 

Leon 5D & Leon 5D plug-in e-HYBRID

Nu kan du få den nye Leon 5 dørs som firmabil. Den sporty og anmelderroste hatchback, byder på det nyeste indenfor teknologi og sikkerhed. Rummelighed og bagageplads er blevet forbedret, og den nye Leon er både bredere og længere end sin forgænger.

Hvis du vælger en ny Leon 5D som firmabil, kommer den som standard med vores lækre Businesspakke. Her får du masser af ekstraudstyr med i den skarpe beskatningspris. 

Leon Sportstourer & Leon Sportstourer plug-in e-HYBRID

Den nye generation af SEAT Leon Sportstourer er endnu kraftigere, endnu mere rummelig, og har mere endnu mere udstyr end nogensinde før. Den nye Leon Sportstourer byder blandt andet på 10,25” digitalt cockpit med avanceret teknologi, der viser kort, musik og køreassistenter på én skærm, der kan tilpasses efter dine præferencer og behov.

SEAT Ateca

Ateca er den elegante SUV fra SEAT, som har nyeste dieselmotorer, med stor trækkraft. Alt det nyeste sikkerheds- og komfortudstyr er tilgængelig, som Kø-Assistent, Full-LED lygter og Parkeringsassistent. 

SEAT Tarraco Plug-in e-HYBRID

Den luksuriøse SEAT Tarraco SUV emmer af innovativt design og er spækket med avanceret teknologi. SEAT Tarraco er den nyeste model i SEATs modelportefølje, og med status som det nye flagskib følger også attraktive beskatningspriser.

Tarraco FR har bl.a. bakkamera, navigation, adaptiv fartpilot, Full LED for- og baglygter, parkeringsassistent med sensorer for og bag og meget mere.

Ovenstående priser forudsætter oprettelse af erhvervsleasingaftale og er inkl. levering. eksl. ejerafgift, miljøtillæg og brændstofforbrug.