OPLADNING, HVOR DU HAR BRUG FOR DET

Har du en plugin-hybridbil fra SEAT, skal du ikke bekymre dig om opladning. Det har vi allerede tænkt på for dig. Sammen med Clever har vi sørget for, at opladning bliver en let og naturlig del af din hverdag.

Start hver dag med ny energi og et fuldt batteri

Hverdagen med plugin-hybridbil fra SEAT har aldrig været lettere. Clever er nemlig med dig både hjemme og på farten. ​

Med et Clever Unlimited-abonnement kan du få Clevers ladeboks installeret hjemme hos dig og køre hver dag i møde med fornyet energi. Samtidig får du adgang til Clevers offentlige ladenetværk – så er du altid godt på vej.

Opladning på Danmarks største ladenetværk

Clever Unlimited Network er perfekt til dig, der vil lade din bil på Clevers offentlige netværk og ikke kan få installeret en ladeboks hjemme – fx fordi du bor i lejlighed. Med et Clever Unlimited Network-abonnement får du adgang til Danmarks største ladenetværk.

Opladning hjemme og på Clevers offentlige ladenetværk

Clever Unlimited

  • Adgang til Danmarks største ladenetværk
  • Installation og lån af Clevers intelligente ladeboks
  • Automatisk tilbagebetaling når du lader hjemme på en del af dine strømomkostninger som du betaler til din el-leverandør. Satsen er beregnet på baggrund af gennemsnit af strømpris i tiden kl. 23-06.***
  • Mulighed for rabat med Clever Power
  • 24/7 kundesupport

Pris for Clever Unlimited til plugin-hybridbil*:
Månedlig abonnementspris fra 01.01.23.
Prisen består af et grundabonnement (369 kr. frem til 31.03.23. Herefter 449 kr.) + et variabelt og forbrugsbaseret energitillæg.**** Tillægget beregnes som den del af den gns. md. strømpris, som overstiger 2,25 kr., x dit kWh-forbrug.****

Månedlig abonnementspris frem til 31.12.22.
369 kr. + midlertidigt energitillæg: 390 kr.*****

Installation af Clevers ladeboks: 7.500 kr.**

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + installation.

Opladning på Danmarks største ladenetværk

Clever Unlimited Network

  • Adgang til Danmarks største ladenetværk 

  • 24/7 kundesupport

Månedlig abonnementspris fra 01.01.23.
Prisen består af et grundabonnement (245 kr. frem til 31.03.23. Herefter 449 kr.) + et variabelt og forbrugsbaseret energitillæg.**

Tillægget beregnes som den del af den gns. md. strømpris, som overstiger 2,25 kr., x dit kWh-forbrug.**

Månedlig abonnementspris frem til 31.12.22.
245 kr. + midlertidigt energitillæg: 390 kr.***

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + installation

Bestil Clever Unlimited Network til din SEAT, når du køber din bil.

Clevers offentlige ladenetværk

En lader i nærheden af dig

Når du er på farten, er der rig mulighed for at få ny energi på bilen. Clevers mange ladepunkter finder du langs motorvejene, i byerne, hos virksomhederne, kommunerne, ved indkøbscentre, parkeringshuse og bus- tog- og metrostationer mm. Og der kommer nye til hele tiden. Med et abonnement fra Clever er du sikret adgang til Danmarks største ladenetværk.

Clever Unlimited

Installation af ladeboks og tilbagebetaling

Når du har bestilt Clever Unlimited hos din SEAT-forhandler, sørger Clever for at installere ladeboksen hos dig, og sikrer, at du kommer godt i gang.

Når du lader på Clevers ladeboks hjemme, lægger du i første omgang selv ud for strømmen til opladning, da strømmen fra ladeboksen kommer fra din egen eltavle. Det vil sige, at du betaler for din husstands strømforbrug, inklusiv strømforbruget på ladeboksen, til din elleverandør.

Hver måned tilbagebetaler Clever et beløb til dig for den mængde strøm, du har brugt på opladning via ladeboksen. Tilbagebetalingen udregnes som et gennemsnit af den pågældende måneds samlede elpris (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) i Danmark fra kl. 23-06. Det betyder, at tilbagebetalingen afviger fra dine faktiske strømomkostninger, som er afhængig af din elaftale og tidspunktet du lader.

Læs mere om tilbagebetalingen >

Opladning derhjemme

Hvis der benyttes en almindelig husholdningsstikkontakt til opladning derhjemme, bør installationen ikke belastes med mere end 6 A i over 2 timer.

Sikkerhedsstyrelsen anbefaler generelt at undgå daglig opladning via mode 2-ladekabler, når kablet tilsluttes almindelige boligstikkontakter derhjemme.

Derfor bør man i stedet få etableret en vægmonteret ladeboks, eller alternativt kan opladning ske via mode 2-ladekabel med en industristikprop, som er egnet til længerevarende høje belastninger derhjemme.

 

Clever Power – strømprodukt til dit hjem

Clever er også et elselskab. Vælger du strøm til både din bil og din bolig fra Clever, får du ekstra fordele. Du kan både få en skarpere pris på opladningsabonnementet og helt slippe for tilbagebetalingen, fordi ladeboksens strømforbrug trækkes direkte fra på din elregning. Det kræver blot, at bruger intelligent opladning og ikke selv producerer strøm.

Variabelt og forbrugsbaseret energitillæg på Clevers abonnementer

Europa står overfor en regulær energikrise med historisk høje elpriser, og Clever har derfor været nødt til at indføre et energitillæg til deres abonnementer.

Det nuværende energitillæg ophører den 31. december og erstattes af et variabelt og forbrugsbaseret energitillæg, som følger den gennemsnitlige elpris (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) for måneden over 2,25 kr./kWh og dit månedlige strømbrug. Prisen vil derfor ændre sig fra måned til måned.

Det er en løsning, der afspejler markedet med stigende elpriser og belønner dem, der har mulighed for at spare på energien. Det kalder Clever opladning med omtanke.

Du betaler ikke energitillæg, hvis elprisen er under 2,25 kr./kWh i gennemsnit i den pågældende måned.

Læs mere og se beregningseksempler her.

Ladeboks fra Clever
Hvilken farve passer til dig?

Du kan bestille Clevers ladeboks i grå, sort eller hvid. Så du kan selv bestemme, hvad der passer til dit hjem. 

*Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.


**Installation: privatadresse i DK; ekstraomk. kan forekomme, fx. ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv.

***Tilbagebetaling: hver md. tilbagebetaler Clever et beløb til dig for den mængde strøm, du har brugt på opladning via ladeboksen hjemme: Tilbagebetaling = dit kWh-forbrug X gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) i DK kl. 23-06 den pågældende md. Du betaler for hele din husstands strømforbrug til din ellevarandør, inkl. forbruget på Clevers ladeboks. Dækningen af dine strømomk. til opladning afhænger af din elaftale og tidspunktet du lader. Se: clever.dk/tilbagebetaling.

****Variabelt og forbrugsbaseret energitillæg fra 01.01.23: pålægges hvis den gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) er over 2,25 kr./kWh i DK den pgl. md. Tillæg = den del af den gns. md. strømpris/kWh, som overstiger 2,25 kr./kWh x dit md. kWh-forbrug, se: clever.dk/energitillaeg

*****Midlertidigt energitillæg frem til 31.12.22: pga. høje strømpriser. Se mere: clever.dk/energitillaeg