OPLADNING NÅR OG HVOR DET PASSER DIG

Når valget falder på en ny elbil eller plugin-hybridbil fra SEAT, skal du ikke bekymre dig om opladning. Det har vi allerede tænkt på for dig. Sammen med Clever har vi sørget for, at opladning bliver en let og naturlig del af din hverdag.

Start hver dag med ny energi og et fuldt batteri

Sammen med Clever tilbyder SEAT helstøbte ladeløsninger til alle vores el- og plugin-hybridbiler. Nem, sikker og hurtig opladning når og hvor det passer dig. 

Ved køb af en ny SEAT plug-in hybrid bil, har du mulighed for at tilkøbe en installation af Clevers ladeboks, når du samtidig bestiller et Clever Unlimited-abonnement.

Med Clever Unlimited abonnement kan du lade ubegrænset hjemme og ude til en fast månedlig pris. Så kan du vågne til et fuldt opladet batteri. Hver dag.

Ubegrænset opladning ude

Clever Unlimited Network er perfekt til dig, der vil bruge Clevers offentlige netværk og ikke kan få installeret ladeboks hjemme – fx fordi du bor i lejlighed. Vælg Clever Unlimited Network hvis du vil have ubegrænset opladning til en fast månedlig pris – uden ladeboks installeret hjemme. 

Ubegrænset opladning hjemme og ude til en fast månedlig pris

Clever Unlimited

  • Ubegrænset opladning hjemme og på Clevers ladenetværk 

  • Installation af ladeboks og kundesupport 24/7

  • Ladebrik til Clevers ladenetværk og frit valg mellem tre farver på ladeboksen 

Fast månedlig pris for Clever Unlimited 

Elbil: 749 kr./md. Installation af ladeboks: 4.995 kr. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 9.489 kr. 

Plugin-hybridbil: 369 kr./md. Installation af ladeboks 7.500 kr. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 9.714 kr. 

*Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Installation af ladeboks (værdi 7.500 kr.): ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv.
**

Ubegrænset opladning ude til en fast månedlig pris

Clever Unlimited Network

  • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk 

  • Ladebrik til Clevers ladenetværk 

  • Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7 

Fast månedlig pris for Clever Unlimited Network

Elbil: 625 kr./md.*  - mindstepris i bindingsperioden (6 md.) 3.750 kr.

Plugin-hybrid: 245 kr./md.* - mindstepris i bindingsperioden (6 md.) 1.470 kr.

Bestil Clever Unlimited Network til din SEAT, når du køber din bil.

*Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.

Clevers offentlige ladenetværk

En lader i nærheden af dig

Når du er på farten, er der rig mulighed for at få ny energi på bilen. De mange ladepunkter finder du langs motorvejene, i byerne, hos virksomhederne, kommunerne, ved indkøbscentre, parkeringshuse og bus- tog- og metrostationer mm. Og der kommer nye til hele tiden. Med et abonnement fra Clever er du sikret ubegrænset adgang til dem alle.  

Clever Unlimited

Installation af ladeboks og strømafregning

Når du har købt en installation af Clevers ladeboks inkl. et Clever Unlimited abonnement til bilen hos din forhandler, sørger Clever for installationen hjemme hos dig. Og da du betaler for ubegrænset opladning hver måned, betaler Clever naturligvis for den mængde strøm, du har brugt til opladning hjemme efter gældende tilbagebetalingssats.

Læs mere om installationen >

Læs mere om tilbagebetalingen >

Opladning derhjemme

Hvis der benyttes en almindelig husholdningsstikkontakt til opladning derhjemme, bør installationen ikke belastes med mere end 6 A i over 2 timer.

Sikkerhedsstyrelsen anbefaler generelt at undgå daglig opladning via mode 2-ladekabler, når kablet tilsluttes almindelige boligstikkontakter derhjemme.

Derfor bør man i stedet få etableret en vægmonteret ladeboks, eller alternativt kan opladning ske via mode 2-ladekabel med en industristikprop, som er egnet til længerevarende høje belastninger derhjemme.

 

Ladeboks fra Clever
Hvilken farve passer til dig?

Du kan bestille Clevers ladeboks i grå, sort eller hvid. Så du kan selv bestemme, hvad der passer til dit hjem. 

**Clever Unlimited:  Frem til 1.4.22 tilbagebetales hvert kvartal et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling. Herefter ændres tilbagebetalingssatsen, så der hver md. tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen, beregnet som et gennemsnit af elprisen kl. 23-06 den pågældende md. baseret på gennemsnittet af spotprisen i Danmark, ekskl. abonnementsudgifter til el- og netselskab, se clever.dk/tilbagebetaling.