SEAT KOMPLET - OVERBLIK SAMLET I ÉN LØSNING

Finansiering, forsikring og en service- og reparationsaftale til en fast månedlig pris. Med SEAT KOMPLET er det nemt at overskue budgettet over din biløkonomi.

Finansiering (tilbydes i samarbejde med SEAT Finans v/Nordania Finans A/S): Forudsætter positiv kreditgodkendelse, Kaskoforsikring samt betaling via Nets. Betaling på anden måde koster kr. 50,- pr. betaling. Pris er ekskl. evt. laktillæg, ekstraudstyr, brændstof og halvårlig ejerafgift.

Forsikring (tilbydes i samarbejde med If Skadeforsikring): Der dækkes med de forbehold og undtagelser, der følger af policetekster og forsikringsbetingelser. Prisen vil blive indeksreguleret én gang om året. Din selvrisiko indeksreguleres ikke. Prisen er inkl. skadeforsikringsafgift, miljøbidrag.
Læs forsikringsbetingelserne her.

Service- og reparationsaftale (ved Skandinavisk Motor Co. A/S): I denne beregner er standardindstillingen for service/reparationsaftalen opgivet til 36 måneder/45.000 km. Ønsker du at ændre dette kan det naturligvis tilpasses dine behov.  Du skal blot gøre opmærksom på det, i forbindelse med dit bilkøb. Dækker ikke skader på dæk og glas jf. gældende std.vilkår for service og rep.aftale. ekskl. erstatningsbil.
Læs mere om serviceaftalen her. 

Generelt Forbehold for pris-, rente-, afgiftsændringer og trykfejl. Pris gælder kun privatpersoner. Alle beregningerne er vejledende og kan ikke betragtes som et endeligt tilbud. Gyldigt tilbud skal indhentes hos en SEAT forhandler. Alle beløb er indeks 2015. Der er 14 dages fortrydelsesret på kredit- og forsikringsaftaler.