SEAT KOMPLET - OVERBLIK SAMLET I ÉN LØSNING

Finansiering, forsikring og en service- og reparationsaftale til en fast månedlig pris. Med SEAT KOMPLET er det nemt at overskue budgettet over din biløkonomi.

Finansiering & Forsikring: Forudsætter køb af kaskoforsikring, positiv kreditvurdering og BS-betaling. Finansiering via Volkswagen Semler Finans Danmark A/S. Fortrydelsesret på finansiering. Beløb og ÅOP er inkl. forsikring hos Alm. Brand Forsikring A/S. Pris på forsikring forudsætter minimumsalder på 25 år. Kreditgodkendelse kræves. Serviceaftale er inkluderet. Serviceaftalen omfatter foreskrevne serviceeftersyn og reparationer, der er nødvendige som følge af normal drift og slitage. Serviceaftale dækker ikke: brændstof og øvrige drivmidler, dæk, eftermonteret udstyr, karosseri-, lak- eller rustbeskyttelse, forsynskontrol, syn, kosmetiske skader, herunder interiør, lygter, spejle og glas, karosseri, rengøring, skader dækket af alm. forsikring eller som følge af udefrakommende genstande eller tyveri, hærværk, punkteringer mv.  Alle beregninger er vejledende og kan ikke betragtes som et endeligt tilbud. Der er 14 dages fortrydelsesret. Læs mere på www.vwsf.dk/privat/finansiering.

Generelt Forbehold for pris-, rente-, afgiftsændringer og trykfejl. Pris gælder kun privatpersoner. Alle beregningerne er vejledende og kan ikke betragtes som et endeligt tilbud. Gyldigt tilbud skal indhentes hos en SEAT forhandler. Alle beløb er indeks 2021. Der er 14 dages fortrydelsesret på kredit- og forsikringsaftaler.