DESIGN

LIGE TIL AT GÅ TIL

SEAT Ibiza er designet til eventyr i byen. Den har alt, hvad du behøver for at nyde byen – som f.eks. en aerodynamisk effektiv form, der bringer dig længere og hurtigere frem med mindre brændstof, samt forbedret sikkerhed og stabilitet, så du kan være ekstra tryg.

Skarpere linjer

Hvorfor ikke vise sig lidt frem?

SEAT Ibizas markante linjer er skabt i en kombination af computerhjulpet design og ingeniørkunst, hvilket giver den et sporty look og gør at den ser hurtig ud - selv når den holder stille.

/globalassets/modeller/ny-ibiza/design/led/ibiza-led-lygter-1.jpg

FORLYGTER I FULL-LED

Kærlighed. Spænding. Dans.

Fremtiden ser lys ud: SEAT Ibizas for- og baglygter i full-LED* oplyser natten, så det bliver ligesom at køre om dagen. * (Ekstraudstyr)

SE LYSET

Vælg din yndlingsfarve

Farver


Soft farver

Metallak
Standard i
Valgfri i
Reference Style FR Xcellence
/globalassets/modeller/ny-ibiza/design/slider/seat-ibiza-indvendig-design-slider-1.jpg

INDVENDIGT DESIGN

Komfortabel og sporty i samme pakke

Der er en hel verden klar til at blive udforsket med din nye SEAT Ibiza. Indvendigt er der masser af overraskelser – såsom et instrumentbræt i moderne design, justerbare farver og stemningsbelysning og masser af plads at boltre sig på.

LØFT STEMNINGEN
/globalassets/modeller/ny-ibiza/design/ambient-1.jpg

AMBIENT LIGHT

Find det sted, der gør dig glad

Det indvendige Ambient Light i din nye SEAT Ibiza giver dig mulighed for at tilpasse røde eller hvide LED’er i dørene, så du kan finde den helt rigtige balance.

SKIFT FARVE

FR detaljer

Farten ligger i hjertet

FR er hvad der sker, når man gør noget fedt endnu federe. Tænk 18" alufælge, soltag, dobbelt udstødning og et racing-inspireret interiør. Klar. Parat. Kør.

Xcellence detaljer

Træt af det ordinære?

Gør lidt ekstra ud af det med den nye Xcellence-version. Nyd det skarpe design og 16” alufælge*, elegante Xcellence kromdetaljer og farvede syninger på rat og sæder.

*(Ekstraudstyr)