DESIGNET TIL BYEN

Skarpere linjer

Hvorfor ikke vise sig lidt frem?

SEAT Ibizas markante linjer er skabt i en kombination af computerhjulpet design og ingeniørkunst, hvilket giver den et sporty look og gør at den ser hurtig ud - selv når den holder stille.

/globalassets/modeller/ny-ibiza/design/led/ibiza-led-lygter-1.jpg

FORLYGTER I FULL-LED

Kærlighed. Spænding. Dans.

Fremtiden ser lys ud: SEAT Ibizas for- og baglygter i full-LED* oplyser natten, så det bliver ligesom at køre om dagen. * (Ekstraudstyr)

SE LYSET

Vælg din yndlingsfarve

Farver


Soft farver

Metallak
Standard i
Valgfri i
Reference Style FR Xcellence
/globalassets/modeller/ny-ibiza/design/slider/seat-ibiza-indvendig-design-slider-1.jpg

INDVENDIGT DESIGN

Komfortabel og sporty i samme pakke

Der er en hel verden klar til at blive udforsket med din nye SEAT Ibiza. Indvendigt er der masser af overraskelser – såsom et instrumentbræt i moderne design, justerbare farver og stemningsbelysning og masser af plads at boltre sig på.

LØFT STEMNINGEN
/globalassets/modeller/ny-ibiza/design/ambient-1.jpg

AMBIENT LIGHT

Find det sted, der gør dig glad

Det indvendige Ambient Light i din nye SEAT Ibiza giver dig mulighed for at tilpasse røde eller hvide LED’er i dørene, så du kan finde den helt rigtige balance.

SKIFT FARVE

FR detaljer

Farten ligger i hjertet

FR er hvad der sker, når man gør noget fedt endnu federe. Tænk 18" alufælge, soltag, dobbelt udstødning og et racing-inspireret interiør. Klar. Parat. Kør.

Xcellence detaljer

Træt af det ordinære?

Gør lidt ekstra ud af det med den nye Xcellence-version. Nyd det skarpe design og 16” alufælge*, elegante Xcellence kromdetaljer og farvede syninger på rat og sæder.

*(Ekstraudstyr)