Digital gennemgang af SEAT Ibiza

Overvejer du at investere i den sporty SEAT Ibiza eller har du allerede købt en? Uanset, hvilken situation du står i, så ønsker vi at hjælpe dig godt på vej med at træffe valget eller lære din nye Ibiza endnu bedre at kende. Vi har samlet alt det, du bør vide om SEAT Ibiza i nedenstående digitale gennemgang af bilen. 

SEAT Ibiza

Den sporty Ibiza

SEAT Ibiza er designet til eventyr i byen.

Den har alt, hvad du behøver for at nyde byen – som f.eks. en aerodynamisk effektiv form, der bringer dig længere og hurtigere frem med mindre brændstof, samt forbedret sikkerhed og stabilitet, så du kan være ekstra tryg. 

Den sporty Ibiza er spækket med udstyr som blandt andet front assist, automatisk nødbremse, dæktryksovervågning og automatisk lygtetænding. Desuden kan du suse afsted til din yndlingsmusik med det indbyggede Media System med touchscreen.

Med 5 stjerner i NCAP er sikkerheden i top - og prisen i bund. 

Priser  Brochoure  Standardudstyr  Tekniske data

Book digital rådgiver eller prøvetur

Har du brug for mere information omkring Ibiza, så kan du altid booke en digital rådgiver her, som kan hjælpe dig og besvare alle de spørgsmål, du brænder inde med. 

Kan du slet ikke modstå den sporty Ibiza, hvor det eneste du tænker på er at komme ud og køre i den? Så booker du bare en prøvetur her.