DESIGN

LIGE TIL AT GÅ TIL.

Den helt nye SEAT Ibiza er designet til eventyr i byen. Den har alt, hvad du behøver for at nyde byen – som f.eks. en aerodynamisk effektiv form, der bringer dig længere og hurtigere frem med mindre brændstof, samt forbedret sikkerhed og stabilitet, så du kan være ekstra tryg.

Skarpere linjer

Hvorfor ikke vise sig lidt frem?

Se skarp ud med den helt nye SEAT Ibizas markante udvendige blister skabt i en kombination af computerhjulpet design og ingeniørkunst i en bil, der ser hurtig ud, selv når den holder stille. Her er der virkelig noget nyt at prøve – både for sjov og til at vise sig lidt frem.

/globalassets/modeller/ny-ibiza/design/led/ibiza-led-lygter-1.jpg

FORLYGTER I FULL-LED

Kærlighed. Spænding. Dans

Fremtiden ser lys ud: Den helt nye SEAT Ibizas for- og baglygter i full-LED* oplyser natten, så det bliver ligesom at køre om dagen. * (Ekstraudstyr)

SE LYSET

Vælg din yndlingsfarve

Farver


Soft farver

Metallak
Standard i
Valgfri i
Reference Style FR Xcellence
/globalassets/modeller/ny-ibiza/design/mosaik/interior1.jpg

INDVENDIGT DESIGN

Komfortabel og sporty i samme pakke

Der er en hel verden klar til at blive udforsket med den helt nye SEAT Ibiza. Men også indendørs vil du finde masser af overraskelser – såsom et helt nyt instrumentbræt, justerbare farver og stemningsbelysning foruden endnu mere plads at boltre sig på.

LØFT STEMNINGEN
/globalassets/modeller/ny-ibiza/design/ambient-1.jpg

AMBIENT LIGHT

Find det sted, der gør dig glad.

Det indvendige Ambient Light i den helt nye SEAT Ibiza giver dig mulighed for at tilpasse røde eller hvide LED’er i dørene, så du kan finde den helt rigtige balance.

SKIFT FARVE

FR detaljer

Farten ligger i hjertet.

FR er hvad der sker når man gør noget fedt, endnu federe. Tænk 18" alufælge, soltag, dobbelt udstødning og et racing inspireret interiør. Klar. Parat. Kør.

Xcellence detaljer

Træt af det ordinere?

Gør lidt ekstra ud af det med den nye Xcellence-version. Nyd det skarpe design og 16” alufælge*. De elegante Xcellence krom detaljer. Farvede syninger på rattet og sæderne for ikke at glemme al pladsen.

*(Ekstraudstyr)