SIKKERHED

LIVET ER FOR KORT TIL BEKYMRINGER.

Tag det bare roligt. Den helt nye SEAT Ibiza er designet til at skabe sikkerhed for dig og din familie. Du kan derfor spare dig bekymringerne om alle de små detaljer og fokusere på de store ting – f.eks. al den sjov, du har.

FORBLIV SIKKER

Du har en backup.

Den adaptive fartpilot* med fartbegrænsning tilpasser hastigheden efter trafikken, frontassistenten aktiverer bremserne i en nødsituation, og træthedsregistreringen fortæller dig, når det er tid at holde pause. Så uanset hvad vejen byder på, har vi styr på det.

*(Ekstraudstyr)

Airbags

Træk vejret roligt.

Hvis det værste skulle ske, vil den helt nye SEAT Ibizas intelligente airbag-kontrol udløse den bedste reaktion i situationen. Chaufføren og passagererne er beskyttet af airbags både i fronten og siden.

ELEKTRONISK STABILITETSKONTROL

Gør det så enkelt som muligt.

Den nye generation af elektronisk stabilitetskontrol gør lige præcis, hvad navnet siger. Er der det mindste tegn på udskridning, vil din helt nye SEAT Ibiza reagere og reducere accelerationen, og multi-kollisionsbremsesystemet stopper udskridningen i tide.

/globalassets/modeller/ny-ibiza/sikkerhed/hold-hill-1.jpg

Hill hold

Mod nye højder.

Hold dig ikke tilbage fra bakkerne i byen med den helt nye SEAT Ibiza. Rullespærren gør det nemt at starte på en stigning, uden at du skal frygte at rulle ned, når du løfter foden fra bremsen. Så bare gå i krig med højderne.

SÅDAN VIRKER DET

DÆKTRYK-OVERVÅGNING

Ønsker du at køre… sådan for alvor?

Byg trykket op. Din Ibiza kan klare det. En pålidelig dæktrykmåler overvåger trykket, så du kan begive dig af sted på vejene med ro i maven.