TEKNOLOGI

HVORFOR VENTE TIL I MORGEN?

Ingen grund til at vente – det er her allerede: Din helt nye SEAT Ibiza, kan fås med 8” navigation* spækket med den nyeste SEAT-teknologi til at hjælpe dig med at navigere gnidningsfrit gennem hvert et område. *(Ekstraudstyr)

TILSLUTNINGER

Trådløs oplader

Hvis det ikke er mobilt, er det ikke let. Tilslut din smartphone i SEAT Ibizas trådløse oplader* og lad den op uden ledninger og vrøvl. Den integrerede GSM-forstærker sikrer ligeledes, at du heller ikke får problemer med mobilsignalet.

*(Ekstraudstyr)

AUDIOSYSTEM

BeatsAudio™*

Alle eventyr fortjener et soundtrack. Og den helt nye SEAT Ibiza har med BeatsAudio™ ikke så lidt at byde på, når det kommer til lyd – takket være den kraftfulde 300 W-forstærker, seks højtalere og avancerede bashøjtalere. Klassisk eller techno… der er noget til enhver stemning.

*(Ekstraudstyr)

/globalassets/modeller/ny-ibiza/teknologi/ibizaslider1.jpg

8” Touchskærm

Navigation

Vil du gerne frem så nemt som muligt? Den helt nye SEAT Ibizas 8” infotainment-skærm har et integreret navigationssystem med kort*. Dermed er der styr på det hele. Så hvor skal vi hen? *(Ekstraudstyr)

FIND VEJEN

Mere Teknologi

Fornøjelsen stopper ikke her.

SEAT Drive Profile

Har du lyst til at køre stille og roligt, eller er du i et mere ”sporty” humør? Vælg FR Versions dobbelt- ophæng. Ønsker du en kørsel, der passer netop dig? Ingen problemer. Drive Profile betyder, at alle ture i din helt nye SEAT Ibiza foregår helt, som du ønsker. Vælg dit program, og læn dig tilbage.

*Ekstraudstyr til Style og Xcellence

KESSY nøglefri adgang


Ind i bilen og af sted på ingen tid. Start-/stop-knappen lyser op, og din helt nye SEAT Ibiza låser automatisk op, når du nærmer dig. Du skal bare trykke på knappen for at starte motoren, så kører det. 

*Ekstraudstyr til Style og FR

Bakkamera

En hjælpende hånd, når du bakker: Bakkameraet viser på instrumentbrættet, hvilken vej du skal styre. Når alting er linet perfekt up, guider du simpelt hen bare din helt nye SEAT Ibiza på plads. Sikkert, komfortabelt og nemt.

*Ekstraudstyr