Konkurrencebetingelser
Vind et gavekort fra Go Dream 

Hvordan deltager du?

Ved at deltage i lodtrækningen om at vinde et gavekort fra Go Dream afgiver du samtykke til at modtage nyheder, herunder også indkaldelse til service fra Skandinavisk Motor Co. A/S samt autoriserede SEAT-forhandlere (32) og Servicepartnere (45) i Danmark. For at deltage i konkurrencen skal du være min. 18 år.

Ansatte i Skandinavisk Motor Co. A/S samt hos SEAT-Forhandlere og Servicepartnere, samt deres ægtefæller, samlevere, børn, forældre og søskende kan ikke vinde præmier i konkurrencen.

Hvor længe varer konkurrencen?
Konkurrencen begynder den 11. oktober 2021 og slutter den 8. november 2021.

Hvad kan du vinde?
Du kan vinde et gavekort fra Go Dream, til et valgfrit kro- eller hotelophold. Præmien har en værdi af 1.199 kr., og præmien kan ikke ombyttes til kontanter. 

Hvordan findes vinderne?
For at deltage i konkurrencen skal du være min. 18 år. Vinderen udtrækkes blandt alle, der har opdateret sit samtykke og kontaktes via e-mail d. 10/11 2021. Hvis vinderen ikke reagerer på henvendelsen inden 2 hverdage, vil der blive trukket en ny vinder. Den oprindelige vinder kan ikke gøre krav på gældende mod SEAT  Bilen udleveres hos nærmeste SEAT-forhandler, og skal afleveres samme sted.

Informationer, betingelser og forbehold
Konkurrencen afholdes af SEAT Danmark (Skandinavisk Motor Co. A/S), CVR nr. 70515113, Park Allé 355, 2605 Brøndby.

SEAT er ikke ansvarlig for tekniske fejl og driftsforstyrrelser i forbindelse med konkurrencen.

SEAT kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skatte- og/eller afgiftsmæssige konsekvenser for vinderne af konkurrencen.

Personoplysninger
Ved tilmelding til konkurrencen registrerer SEAT dit navn og din e-mailadresse. Alle personoplysninger håndteres i overensstemmelse med databeskyttelsesloven og vores privatlivspolitik, som du kan finde her.
SEAT forbeholder sig ret til at offentliggøre navn og by mv. på vinderen i konkurrencen herunder på seat.dk, SEATs facebookprofil, lokale SEAT-forhandlerhjemmeside, lokale medier og i andre medier. 

Kontakt taor@seat.dk for spørgsmål.