SEAT PRIVATLEASING

SEAT privatleasing er for dig, som gerne vil slippe for bekymringerne ved at eje en bil. Når du privatleaser en SEAT, så er service- og reparationsomkostninger inkluderet i den månedlige ydelse. 

Vi er i fuld gang med at opdatere vores priser.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her, så får du besked så snart de nye priser er klar. 


> Tilmeld nyhedsbrev

 

 

SEAT Ibiza

SEAT Ibiza er designet til eventyr i byen

Den har alt, hvad du behøver for at nyde byen – som f.eks. en aerodynamisk effektiv form, der bringer dig længere og hurtigere frem med mindre brændstof, samt forbedret sikkerhed og stabilitet, så du kan være ekstra tryg.

SEAT Arona

Den Sporty SUV

Oplev byen fra den sporty kompakte SUV, SEAT Arona. En SUV, der giver dig en høj siddeposition i en mindre bil. 

SEAT Arona har et dynamisk og udfordrende design, og en komfortabel og højteknologisk kabine. Det sikrer, at du får både komfort og køreglæde.

SEAT Leon 5D

Den prisvindende Leon

Designet til at stråle og drevet af positivitet. SEAT Leon gør et stort indtryk på vejen. Du kan nu vælge, hvordan du vil give dit liv mere lys med en række udstyrslinjer, fælge, farver og sædeindtræk. Din nye Leon venter på dig.

SEAT Leon Sportstourer

Den rummelige Leon

Ventetiden er forbi. Fjerde generation af SEAT Leon Sportstourer er kommet. Et dristigt nyt design. Sportslige, dynamiske køreegenskaber. Optimalt opkoblet. Mere plads i kabinen. Og et iøjnefaldende lyssystem.

SEAT Leon Sportstourer FR e-HYBRID

En temperamentsfuld kombination

SEAT har samlet det bedste fra to verdener, som giver dig en ny elektrisk oplevelse, hvor kraft og køreglæde er taget til nye højder - nu med god samvittighed i den nye SEAT Leon Sportstourer FR Plug-In e-HYBRID. 

 

 

SEAT Ateca

Den rummelige SUV

Oplev en SUV i særklasse! SEAT Ateca er vores rummelige SUV til dig der ikke vil gå på kompromis med bagagekapacitet og køreglæde.

SEAT Tarraco e-HYBRID

Den luksuriøse SUV

Oplev den rummelige og luksuriøse Tarraco -  nu som Plug-in e-HYBRID. Den er rummelig, kraftfuld og perfekt til familien, og det vil du opleve fra det øjeblik, du sætter dig ind på førersæddet i SUV'en.