AUTORISERET BASISABONNEMENT

Hvad er et Autoriseret Basisabonnement?

Et Autoriseret Basisabonnement er en abonnementsform, hvor du betaler et fast beløb der dækker fastsatte services på din SEAT.

Du kan tegne et Autoriseret Basisabonnement til din SEAT, hvis den er minimum 4 måneder regnet fra 1. indregistrering.

 

Hvad dækker et Autoriseret Basisabonnement?

Et Autoriseret Basisabonnement dækker arbejdsløn til det af producentens fastsatte service, samt motorolie og oliefilter til din SEAT.

Abonnementet omfatter tillige efterfyldning af motorolie og sprinklervæske mellem serviceeftersyn.

 

Hvad dækker et Autoriseret Basisabonnement ikke?

Abonnement dækker ikke anbefalede tillægsarbejder, såsom tændrør, filtre og tandrem, samt øvrige reparationer, som måtte være nødvendige for at opretholde bilens drift. Dette er ydelser, der vil blive opkrævet særskilt af din SEAT-partner.

 

Kan jeg ændre mit Autoriserede Basisabonnement efter oprettelsen?

Det er altid muligt løbende at justere på periode og kilometer på dit eksisterende basisabonnement. Ønsker du at ændre i dit eksisterende abonnement kan du benytte dette link - klik her.

 

Hvad sker der med abonnementet hvis jeg vil sælge min bil?

Beslutter du dig for at sælge bilen inden for den periode, hvor abonnementet dækker, kan den nye ejer overtage abonnementet. Det giver køberen sikkerhed for, at bilen er blevet passet på et autoriseret SEAT-værksted – og øger både bilens værdi og køberens tryghed. Ved ejerskifte kan oplysninger ændres via dette link - klik her.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld få informationer om din bil og modtag et uforpligtende tilbud på et Autoriseret Basisabonnement fra din SEAT servicepartner.