SERVICEABONNEMENT

Hvad er et autoriseret serviceabonnement?

Et autoriseret serviceabonnement er en udvidelse af  det autoriserede basisabonnement. Det vil sige, at tillægsarbejde i forbindelse med service også er dækket, hvilket ikke er inkluderet i vores autoriserede basisabonnementet. 

Det er muligt at oprette et autoriseret serviceabonnement frem til 24 måneder efter bilens 1. indregistrering, såfremt at bilen har overholdt producentens serviceplan. 

 

Hvad dækker et autoriseret serviceabonnement?

Et autoriseret serviceabonnement dækker arbejdsløn til det af producenten anbefalede service, inkl. producentens anbefalede tillægsarbejder og de under servicen anvendte reservedele, som fremgår af producentens serviceplan.

Abonnementet omfatter tillige efterfyldning af motorolie og sprinklervæske mellem serviceeftersyn.

 

Hvad dækker et Autoriseret Serviceabonnement ikke?

Et autoriseret serviceabonnementet dækker ikke reparationer eller udskiftning af reservedele, som ikke fremgår af producentens serviceplan og øvrige reparationer, som måtte være nødvendige for at opretholde bilens drift.

 

Kan jeg ændre mit autoriserede serviceabonnement efter oprettelsen?

Det er altid muligt løbende at justere på periode og kilometer.

Hvis du ønsker at ændre dit abonnement til et autoriseret basisabonnement så kræver det, at din SEAT er ældre end 2 år, regnet fra 1. indregistrering.

Hvis du ønsker at opgradere til et autoriseret service- og reparationsabonnement så er dette også muligt indtil 24 måneder regnet fra bilens 1. indregistrering, med forbehold for at din SEAT er fuldt serviceret på autoriseret værksted. Ønsker du at ændre i dit eksisterende abonnement kan du benytte dette link - klik her.

 

Hvad sker der med abonnementet, hvis jeg vil sælge min bil?

Beslutter du dig for at sælge bilen inden for den periode, hvor abonnementet dækker, kan den nye ejer overtage abonnementet. Det giver køberen sikkerhed for, at bilen er blevet passet på et autoriseret SEAT værksted – og øger både bilens værdi og køberens tryghed. Ved ejerskifte kan oplysninger ændres via dette link - klik her.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld få informationer om din bil og modtag et uforpligtende tilbud på et Autoriseret Serviceabonnement fra din SEAT servicepartner.