SIKKERHED

PAS GODT PÅ DIN BIL OG DINE KÆRE

Mii, Ibiza, Arona, Toledo, Leon, Ateca, Alhambra

Sikkerhedskit

For din egen sikkerheds skyld! Det er dog også et lovkrav i Danmark, hvis uheldet er ude, at have en advarselstrekant med i bilen. I flere Europæiske lande er det obligatorisk, både at have en advarselstrekant og sikkerhedsvest med i bilen. Forbindingskasse er desuden obligatorisk i f.eks. Østrig.

SEAT Tilbehør har rejse- og sikkerhedskit, hvor disse ting er samlet i nogle praktiske poser med velcro, så de kan fastgøres i bagagerummet.

Sikkerhedskit med advarselstrekant, sikkerhedsvest, plasterkit og manuel opladelig LED-lygte Ref.: 000093990AF.

Mii, Ibiza, Arona, Toledo, Leon, Ateca, Alhambra

Parkeringssensorer

Altid præcis og sikker parkering. Systemet aktiveres med bakgearet. Sensorerne kan lakeres i bilens farve og derved blive endnu mere diskrete. Mii, Ibiza og Arona kun bag.

Mii, Ibiza, Arona, Toledo, Leon, Ateca, Alhambra

Barnestole

SEAT barnestole er fremstillet af anerkendte producenter med SEAT designet betræk. De fleste stole har maksimal sikkerhed takket være fastgørelsessystemet ISOFIX, der hurtigt og effektivt fæstner stolen til chassiset.

Ibiza, Toledo, Leon, Ateca, Alhambra

Træthedsovervågning

Analyserer førerens kørsel og registrerer evt. træthed og advarer med akustisk og visuel alarm i 5 sekunder. Hvis chaufføren ikke stopper og hviler inden for de næste 15 minutter, aktiveres alarmen igen.