BESKYTTELSE

SNAVS, HUNDEHÅR, MUDDER OG STENSLAG? IKKE NOGET PROBLEM.

Ibiza, Arona, Toledo, Leon, Ateca, Alhambra

Bagagerumsbakke hård

Beskyt bagagerummet med en praktisk og vaskbar bakke udført i kraftigt gummi-materiale. Passer perfekt til bunden og den høje kant holder på snavs og væsker. Velegnet til tunge ting med skarpe kanter.

Mii, Ibiza, Arona, Toledo, Leon, Ateca, Alhambra 5

Bagagerumsbakke blød

Beskyt bagagerummet med en praktisk bakke udført i let skumgummi-materiale, som kan rulles sammen. Passer perfekt til bunden og den høje kant holder på snavs og væsker.

Ibiza, Arona, Leon og Ateca

Bagagerumsmåtte vendbar

Elegant måtte med en tæppeside og en anden i gummi. Passer perfekt til bunden og gummisiden beskytter mod snavs og f.eks. hundehår. Velegnet til Leon ST med justerbar bund.

Mii, Toledo og Leon 5D

Bagagerumsbakke rumindelt

Har man ikke dobbeltbund, har SEAT en ekstra praktisk bagagerumsbakke, som både beskytter og organiserer bagagerummet. Dyb bakke med låg og aluminiums-skillevægge, som kan placeres i flere positioner.

Mii, Ibiza, Arona, Toledo, Leon, Ateca, Alhambra

Stænklapper

Diskrete og elegante stænklapper. 100% tilpasset den enkelte SEAT-model. Begrænser stenslag, opsprøjt og snavs på karrosseriet. Mii kun foran.

Mii, Ibiza, Arona, Toledo, Leon, Ateca, Alhambra

Stofmåtter

Skræddersyede stofmåtter i elegant antracit velour. De forreste gulvmåtter har SEAT original fastgørelsessystem, der forhindrer måtterne i at bevæge sig under kørslen. 

Mii, Ibiza, Arona, Toledo, Leon, Ateca, Alhambra

Gummimåtter

Gummimåtterne har kraftigt mønster og kanter, så de holder på vand og snavs. De forreste gulvmåtter har SEAT original fastgørelsessystem, der forhindrer måtterne i at bevæge sig under kørslen. 

Ibiza, Arona, Toledo, Leon, Ateca

Stofmåtter vandtætte

Formstøbte og vandtætte med velour tuft overflade. 3D form, som holder vand og skidt inden på måtterne. Forreste måtter har SEAT original fastgørelsessystem, der forhindrer måtterne i at bevæge sig under kørslen.

Mii, Ibiza, Arona, Toledo, Leon ST, Ateca, Alhambra

Læssekantbeskyttelse

Transparent folie tilpasset formen af bagstødkofangeren og beskytter læssekanten mod ærgerlige ridser. Til Ateca fås desuden en udgave i rustfrit stål.

Mii, Ibiza, Arona, Toledo, Leon, Ateca, Alhambra

Lakstifte

Til hurtige og nemme reparationer af mindre fejl i lakken, såsom ridser og stenslag. SEAT original lakstift med pensel garanterer nøjagtig farvematch samt glans og modstandsdygtighed som den oprindelige lakering. 

Mii, Ibiza, Arona, Leon, Toledo, Ateca, Alhambra

Trinlister og Folie

Dekorative trinlister udført i rustfrit stål med graveret logo, kunststof med lysende logo (kun Ibiza, Toledo, Leon og Ateca) eller kraftigt sort folie med trykt logo.
Elegant og praktisk beskyttelse til dørtrinnene.
Listerne dækker ved fordørene og folien dækker både ved både for- og bagdøre.