SEAT FIRMABIL

Leon Sportstourer Business Edition

SEAT Leon Business Edition bygger oven på de allerede veludstyrede Leon FR og Xcellence. Udover normalt standardudstyr er nedenstående med uden merpris:  

 • Fodbetjent bagklap inkl. nøglefri betjening
 • Bakkamera
 • Full LED for- og baglygter med coast-to-coast lys

Det gør det nemt for dig som skal vælge firmabil, fordi alt nødvendigt udstyr er inkl. i beskatningen. Der er endda stadig mulighed for luksusudstyr som Panorama Soltag, BEATS audio eller det nye Wrap Around ambient light.

Ny Leon FR og Xcellence er inkl. Business Edition i nedenstående beskatninger. Det er ikke muligt at bestille FR og Xcellence uden Business Edition.

Udover Business Edition har den Nye Leon bl.a. følgende standardudstyr:

 • 10” navigation
 • 10,25” digitalt cockpit
 • Opvarmet rat og forsæder
 • Adaptiv fartpilot inkl. fartbegrænser
 • Fjernlysassistent
 • Front Assist inkl. Lane Assist
 • P-sensorer bag
 • Nøglefribetjening
 • 17" letmetalfælge
 • Metallak

Beskatning fra inkl. levering

Ny Leon Sportstourer FR e-HYBRID Business Edition

Motor Gear Ydelse Forbrug CO2 Halvårlig grøn ejerafgift Pris (DKK)
1,4 TSI Plug-in e-HYBRID 6 trins DSG 204 hk 83,3 km/l 27 g/km 390 289.990

Ny Leon Sportstourer XC Business Edition

Motor Gear Ydelse Forbrug CO2 Halvårlig grøn ejerafgift Pris (DKK)
1,5 eTSI 7 trins DSG 150 hk 17,2 km/l 132 g/km 580 294.400
2,0 TDI 7 trins DSG 150 hk 22,2 km/l 119 g/km 1.860 325.020

Ny Leon Sportstourer FR Business Edition

Motor Gear Ydelse Forbrug CO2 Halvårlig grøn ejerafgift Pris (DKK)
1,5 eTSI 7 trins DSG 150 hk 17,2 km/l 131 g/km 580 294.470
2,0 TDI 7 trins DSG 150 hk 22,2 km/l 118 g/km 1.860 327.210

Prislisten er udskrevet 14-04-2021 <br /><br />Alle priser er vejledende, i kr. inkl. moms og inkl. leveringsomkostninger. Der tages forbehold for trykfejl, &aelig;ndringer og pris- samt afgifts&aelig;ndringer.<br /><br />Forbrugsangivelser er baseret p&aring; WLTP www.seat.dk/wltp.<br /><br />Priser angivet som &rdquo;Vejledende priser&rdquo; er Skandinavisk Motor Co. vejledende priser til forhandlerne. Hver forhandler fasts&aelig;tter selv egne priser og rabatter over for sine kunder.&rdquo; Priserne er g&aelig;ldende priser for levering i 2021.

*Installation af ladeboks fra Clever. Prisen gælder kun ved køb hos autoriserede SEAT-forhandlere i Danmark. Clever Unlimited: 369 kr./md. Installation af ladeboks: 7.500 kr., dog kan ekstraomk. forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Mindstepris i bindingsper. (6 md.): 9.714 kr. inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling. Clever Unlimited Network: 245 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 1.470 kr. Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.

Alle beskatningspriser er inkl. valgfri metallak - Special lak mod merpris. Der kan ikke tilv&aelig;lges soft eller anden standardfarve.

<p class="MsoListParagraph"><span style="font-size: 10.0pt; font-family: 'Arial',sans-serif;">Den oplyste beskatning er alene vejledende. De skattem&aelig;ssige konsekvenser for bruger af k&oslash;ret&oslash;jet er Skandinavisk Motor Co. A/S og forhandleren uvedkommende. Dette g&aelig;lder b&aring;de, hvor den oplyste beskatning &aelig;ndres p&aring; grund af reglerne om genberegning af k&oslash;ret&oslash;jets afgiftspligtige v&aelig;rdi og i tilf&aelig;lde af, at skattemyndighederne &aelig;ndrer det oplyste beskatningsgrundlag.</span></p>

Ovenstående priser forudsætter oprettelse af erhvervsleasingaftale, og er ekskl. ejerafgift, miljøtillæg og brændstofforbrug.

Alle priser er vejledende, i kr. inkl. moms og inkl. leveringsomkostninger.

Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer.

Forbrugsangivelser og afgift er baseret på WLTP www.seat.dk/wltp.

Den oplyste beskatning er alene vejledende. De skattemæssige konsekvenser for bruger af køretøjet er Skandinavisk Motor Co. A/S og forhandleren uvedkommende. Dette gælder både, hvor den oplyste beskatning ændres på grund af reglerne om genberegning af køretøjets afgiftspligtige værdi og i tilfælde af, at skattemyndighederne ændrer det oplyste beskatningsgrundlag.

Hent prisliste og udstyrsliste

Beskatningspriser

Tekniske specs

Tilbehør

Tilbehørsliste