PRISVINDENDE DESIGN

Den helt nye city SUV, SEAT Arona, er designet til at være anderledes både indvendigt og udvendigt. Arona giver dig et godt udsyn fra de høje sæder, god plads og et smart, robust design, som skaber den en perfekt balance mellem design og funktion.

UDVENDIGT DESIGN

Skil dig ud.

Den helt nye SEAT Arona skiller sig ud fra mængden. Skarpe crossover detaljer og smarte LED-forlygter* lader dig se og blive set. De skarpe kurver og dynamiske linjer i designet skaber opmærksomhed og fremtoner de sportslige karakterer på bilen.
*(Ekstraudstyr)

Vælg din yndlingsfarve

Farver


Soft farver

Metallak
Standard i
Valgfri i
Reference Style Xcellence FR
INDVENDIGT DESIGN
Fede detaljer.

Med den helt nye SEAT Arona er du dækket godt ind. Dyk ned i detaljerne og udforsk Aronas design og features. SEAT Arona tilbyder som standard aircondition, multifunktionsdisplay, multifunktionsrat, højdejusterbart førersæde og meget mere.

INSTRUMENTPANEL

Dit nye domæne

GEARSTANG

Luksuriøs følelse

SKÆRM

Overtag kontrollen

FORSÆDER

Sid hævet over det hele

KOMFORT SÆDER

Komfort til alle

/globalassets/modeller/arona/design/toggle_d835.resizeviewport.noscale.filereferencealt.jpg

Atmosfære. Designet af dig selv.

MULTIFARVET AMBIENTE BELYSNING

Sæt dit eget præg på interiøret. Ved et tryk på en knap kan du ændre indretningens farve og dermed selv være med til at bestemme bilens stemning.

INDVENDIG PLADS

Få det hele.

Kunne du tænke dig mere plads? Med Arona får du både pladsen til at gøre nye ting og flere smarte funktioner til at hjælpe dig med at gøre det. Der er plads til alt (og lidt mere) i din helt nye SEAT Arona.

BAGAGERUMS KAPACITET

Hvorfor begrænse sig?

SEAT Arona er designet med hele 400 liter bagagerumsplads, og du behøver derfor ikke at begrænse dig, når du har brug for ekstra plads, f.eks. når du skal handle ind eller på bilferie i en forlænget weekend eller længere.