PRISVINDENDE DESIGN

Når du kaster dig ud i forandringer, opstår der fantastiske ting. Den helt nye SEAT Arona er designet til at være anderledes, indefra og ud. Den perfekte balance mellem form og funktion. Skabt til at hjælpe dig med at skubbe forandring fremad. Er du klar til udfordringen?

UDVENDIGT DESIGN

Selvtillid klæder dig.

Vær nu ikke genert? Den helt nye SEAT Arona handler om at skille sig ud fra mængden. De smarte LED-forlygter* lader dig se og blive set. De skarpe kurver og dynamiske linjer i designet skaber opmærksomhed og sørger for, at uanset hvad du gør, så ser du godt ud mens du gør det.

*(Ekstraudstyr)

INDVENDIGT DESIGN
Krævende? Godt.

Der kommer en tid, hvor du vil have mere. Mere plads til at gøre alle dine ting og flere smarte funktioner til at hjælpe dig med at gøre det. Fortsæt med det, vær krævende og få det hele med. Med den helt nye SEAT Arona er du dækket godt ind.

INSTRUMENTPANEL

Dit nye domæne

GEARSTANG

Luksuriøs følelse

SKÆRM

Overtag kontrollen

FORSÆDER

Sid hævet over det hele

KOMFORT SÆDER

Komfort til alle

/globalassets/modeller/arona/design/toggle_d835.resizeviewport.noscale.filereferencealt.jpg

Atmosfære. Designet af dig selv.

MULTIFARVET AMBIENTE BELYSNING

Livet kan være smukt, når du følger dine instinkter. Ved et tryk på en knap kan du ændre indretningens farve og følge den retning som stemningen tager dig.

INDVENDIG PLADS

Det viser sig, at du kan få det hele.

Stræk ud. Spred dine vinger. Lav bølgen. Tag dem med dig, eller pak rigeligt og tag af sted alene. Der er plads til at få alt (og lidt mere) med i din helt nye SEAT Arona.

BAGAGERUMS KAPACITET

Hvorfor gå på kompromis?

Når du ryder op, flytter eller køber ind, har du nogen gange brug for at tage store ting med dig. Derfor har vi designet den helt nye SEAT Arona med hele 400 liter bagagerumsplads.