SIKKERHED

BEKYMRINGSFRI KØRSEL.

Hver eneste del af SEAT Arona er designet til at gøre din kørsel bekvem og maksimere din og dine medpassagerers sikkerhed. Fordi du skal føle dig tryg, når du er kørende og være fri for bekymringer.

BLINDVINKEL ALARM*

Se dem komme.

Skift vejbane med ekstra overblik. Din nye SEAT Arona fås med Blindvinkel Alarm, som spotter de andre bilister, når du ikke kan og advarer dig, hvis biler bagfra nærmer sig, inden du skifter bane.
*(Ekstraudstyr)

ADAPTIV FARTPILOT MED FRONT ASSIST*

Slap af og nyd turen.

Med den adaptive fartpilot holder SEAT Arona din hastighed og sikrer, at den er tilpasset den forankørende, så du kan slappe af og nyde turen. Hvis bilisten, der kører foran, bremser uventet eller en cykel kører ud foran reagerer Front Assist straks og hjælper dig med at bremse ned. *(Ekstraudstyr)

SIKKERHEDSSYSTEMER

Få hjælp på vejen

REAR TRAFFIC ALERT*

Bakker du ud i trafikken? Intet problem. Med Rear Traffic Alert standser SEAT Arona automatisk, hvis der er en bil, cykel eller anden genstand i vejen. Det eneste du skal bekymre dig om er, hvor du skal hen.
*(Ekstraudstyr)

MULTIKOLLISIONSBREMSE

Hvis der opstår en ulykke, vil multikollisionsbremsen lynhurtigt sætte ind og standse bilen og forhindrer dermed, at du triller yderligere frem, så der ikke kan ske flere uheld. Dette giver noget ekstra tryghed, hvis uheldet er ude.

TRÆTHEDSOVERVÅGNING

Lang køretur foran? Nyd det. Træthedsregistreringssystemet overvåger din kørestil, så du bliver holdt opmærksom og fokuseret hele vejen. Hvis du bliver for uopmærksom, vil bilen give dig besked om, at det er tid til at holde en kørepause. 

/globalassets/modeller/arona/sikkerhed/hillhold1.jpg

HILL HOLD

START PÅ VEJ OP?

Hill Hold sørger for at start fra selv de stejleste skråninger ikke længere er et problem. Systemet registrerer og gemmer dit bremsetryk, så det fastholdes, når du igen er klar til at træde på speederen.

BAKKAMERA MED PARKERINGSASSISTENT*

Intelligente manøvrer.

Baglæns parkering på en lille plads? Det kan give alle sved på panden. Med den nye SEAT Arona går det lige så nemt som at parkere med fronten først. Lad bakkameraet vise og guide dig ind i parkeringsbåsen eller overlad det hele til Parkeringsassistenten som automatisk parkerer din bil for dig – forlæns, baglæns eller parallelt.
*(Ekstraudstyr)