SIKKERHED

BEKYMRINGSFRI KØRSEL.

Der er ikke noget som hedder ’det er nok sikkert’. Hver eneste del af den nye SEAT Arona er designet til at maksimere din sikkerhed og beskytte dig og hvad der betyder mest. Fordi bekymringsfri kørsel kommer af at vide, du kan føle dig tryg.

BLINDVINKEL ALARM*

Se dem komme.

Foretag dine vognbaneskift med ekstra overblik. Din nye SEAT Arona fås med Blindvinkel Alarm, som advarer dig, hvis biler bagfra nærmer dig, inden du skifter bane.

*(Ekstraudstyr)

ADAPTIV FARTPILOT MED FRONT ASSIST

Bare slap af og nyd turen.

Den nye SEAT Arona har nogle helt særlige sikkerhedssystemer, som for eksempel Front Assist. Hvis bilen foran bremser pludselig, reagerer den straks og holder en sikker afstand. Og SEAT Arona fås også med adaptive fartpilot som sikrer, at din hastighed er tilpasset den forankørende, så du kan holde fokus og cruise i kontrol.

SIKKERHEDSSYSTEMER

Kend vejen. Bag fra.

REAR TRAFFIC ALERT*

Bakker du ud i trafikken? Intet problem. Med Rear Traffic Alert standser den nye SEAT Arona automatisk, hvis der er en bil eller en genstand i vejen. Så alt du skal bekymre dig om er, hvor du er på vej hen næste gang.

*(Ekstraudstyr)

MULTI-KOLLISIONS BREMSE

I tilfælde af en ulykke sætter Multi-Kollisions Bremsen lynhurtigt ind og standser bilen, og forhindrer du triller yderligere frem, så der ikke sker flere uheld. Dette giver tryghed, i en vanskelig situation.

TRÆTHEDSREGISTRERING

Alle har behov for en pause en gang i mellem. Ved at overvåge dine kørselsadfærd, kan træthedsregistreringssystemet opfange når du bliver uopmærksom og vil anbefale dig at holde en pause.

/globalassets/modeller/arona/sikkerhed/hillhold1.jpg

HILL HOLD

Start på vej op? Det klarer du nemt.

Med Hill Hold er start fra bakker ikke længere et problem for dig. Systemet registrerer og gemmer dit bremsetryk og fastholder det, når du igen er klar til at køre. Så nu kan du starte på de stejleste skråninger uden brug af håndbremsen.

BAKKAMERA MED PARKERINGSASSISTENT*

Her er intelligente manøvrer.

Baglæns parkering på en lille plads? Det kan give alle sved på panden men den nye SEAT Arona gør det lige så nemt som at parkere fronten først. Bakkameraet guider dig og viser bilens placering i forhold til parkeringsbåsen eller også kan du overlade det hele til Parkeringsassistenten som automatisk parkerer din bil for dig – forlæns, baglæns eller parallelt.

*(Ekstraudstyr)