TEKNOLOGI

GØR LIVET NEMMERE.

Din nye SEAT Arona har teknologien til at holde dig koblet op med hverdagen i det moderne liv. For eksempel byder Arona på Full Link*, Nøglefrit System* og Trådløs opladning*. Væn dig til, at Arona gør livet bag rettet nemmere. *(Ekstraudstyr)

TRÅDLØS OPLADNING OG GSM ANTENNE

Verden er aldrig offline.

Så hvorfor skulle du være det? Vær til at komme i kontakt med, selvom du er på farten. Din tilslutningsboks med trådløs oplader sørger for du aldrig løber tør for strøm på din mobiltelefon*, mens GSM-forstærkeren giver dig et stærkt signal, så du sjældent falder ud af samtalen, mens du er ude og køre.
* Trådløs opladning virker kun til udvalgte mobiltelefoner. Hør mere hos din SEAT forhandler.

8” SKÆRM MED FULL LINK*

Del. Lyt. Navigér.

Vær opkoblet selv når du er kørende. Med Full Link* kan du betjene dine apps fra din smartphone direkte på den store 8” touchskærm*. Del, lyt og navigér med Apple Car Play ™ eller Mirror Link ™. Nemt og enkelt.
*(Ekstraudstyr)

Teknologi

Mere af det smarte.

NØGLEFRIT SYSTEM*

Slut med at skulle finde bilnøglen op af tasken. Med det nøglefrie system låser døren automatisk op, når du tager i håndtaget. Sæt dig ind. Tryk på startknappen og motoren starter. Simpelt.
*(Ekstraudstyr)

BEATSAUDIO™*

Gør bilen til en rullende musikoplevelse, når du vælger BeatsAudio ™ -systemet, der er udstyret med 300W forstærker, seks højttalere og high-end subwooferen. Skru op og nyd turen.
*(Ekstraudstyr)

REGN & LYS SENSORER

Få mere tid til at holde øje med trafikken og gør din kørsel lidt lettere for dig selv. Regn- og lyssensorerne registrerer automatisk, hvornår din Arona skal tænde forrudeviskerne eller gå fra kørelys til nærlys, når tusmørket sænker sig.

/globalassets/modeller/arona/teknologi/interior1.jpg

HØJKVALITETS INTERIØR

OVERTAG STYRINGEN. UBESVÆRET.

Når du er i førersædet, er alt hvad du har brug for lige fremme. Som for eksempel visning af dæktryksændring og brændstofforbrug. Eller fartpilot og vejvisning ved navigation. Alt vises i et display i instrumentpanelet, der er klart og intuitivt.

SEAT DRIVE PROFILE*

Tilpas din kørestil

Hurtigere acceleration? Stivere affjedring? Mere miljøvenlig kørsel? Med SEAT Drive Profile køreprogrammerne, Normal, Eco og Sport samt Individual, kan du tilpasse den nye SEAT Arona til din ønskede kørestil.
*(Ekstraudstyr)