Oplev elektrisk mobilitet
Smartere. Nemmere. Sjovere. 

Plug-in hybridbiler er kommet for at blive. De giver dig nemlig mulighed for at køre i 100% elektrisk tilstand uden at gå på kompromis med bilens performance. Kombinationen af el- og benzinmotorerne giver dig en fantastisk køreoplevelse med et lavere brændstofforbrug, og en betydeligt mindre CO2-udledning ved kørsel end benzin- og dieselbiler.

Vælg din egen vej

Fordele ved plug-in e-HYBRID biler

At vælge elektrisk betyder at se fremad. En mere miljøvenlig og behagelig måde at komme rundt på. Mindre støj og maksimalt omdrejningsmoment fra den elektriske motor giver dig større køreglæde. Plus, mange andre fordele som blandt andet:

  • Reducerede forbrugsomkostninger.
  • En mere behagelig køreoplevelse med øjeblikkelig acceleration.
  • Elektrisk rækkevidde: kør på ren el i byen 

Elektrificerende modeller
Hvilken model passer til dig? 

Bliv fremtidssikker med enten Leon eller Leon Sportstourer Plug-in e-HYBRID eller den luksuriøse Tarraco Plug-in e-HYBRID.

Leon 5D FR Plug-in e-HYBRID

Elektrisk rækkdevidde: Kør op til 63 km på ren el

Kombineret rækkevidde: Kør op til 800 km på el og benzin

Læs mere her

Leon Sportstourer FR Plug-in e-HYBRID

Elektrisk rækkdevidde: Kør op til 63 km på ren el

Kombineret rækkevidde: Kør op til 800 km på el og benzin

Læs mere her

Tarraco Plug-in e-HYBRID

Elektrisk rækkdevidde: Kør op til 48 km på ren el

Kombineret rækkevidde: Kør op til 730 km på el og benzin

Læs mere her

Start hver dag med ny energi og et fuldt batteri

Sammen med Clever tilbyder SEAT helstøbte ladeløsninger til alle vores plugin-hybridbiler. Nem, sikker og hurtig opladning når og hvor det passer dig. 

Ved køb af en ny SEAT Plug-in e-HYBRID bil, har du mulighed for at tilkøbe en installation af Clevers ladeboks, når du samtidig bestiller et Clever Unlimited-abonnement.

Med Clever Unlimited abonnement kan du lade ubegrænset hjemme og ude til en fast månedlig pris. Så kan du vågne til et fuldt opladet batteri. Hver dag.

Gode råd til at spare på strømmen

Kør efter disse simple råd, hvis du vil bruge mindst muligt brændstof og strøm, og køre længst muligt på en enkelt optankning/opladning.

Alt du skal vide om opladning

Få tips til god ladestil og bliv klogere på hvornår på døgnet du kan lade til den billigste pris, og hvordan vejrforholdene har en betydning for, hvor miljøvenlig, den strøm du lader din bil med, er.