Oplev elektrisk mobilitet
Smartere. Nemmere. Sjovere. 

Plug-in hybridbiler er kommet for at blive. De giver dig nemlig mulighed for at køre i 100% elektrisk tilstand uden at gå på kompromis med bilens performance. Kombinationen af el- og benzinmotorerne giver dig en fantastisk køreoplevelse med et lavere brændstofforbrug, og en betydeligt mindre CO2-udledning ved kørsel end benzin- og dieselbiler.

Det er tid til et skift

Skift til elektrisk kørsel

Fremskridt betaler sig, og bedre mobilitet hører til den moderne livsstil.

Hos SEAT ser vi vores fremtidige byer som lysere og grønnere at leve i. Derfor er vores elektriske sortiment designet med dette i tankerne, som giver dig flere fordele, som blandt andet:

  • Nem og hurtig opladning via din hjemmelader fra Clever eller de offentlige ladestandere i byen.
  • Mere miljøvenlig kørsel med lave til nul emissioner.

Vælg din egen vej

Fordele ved plug-in e-HYBRID biler

At vælge elektrisk betyder at se fremad. En mere miljøvenlig og behagelig måde at komme rundt på. Mindre støj og maksimalt omdrejningsmoment fra den elektriske motor giver dig større køreglæde. Plus, mange andre fordele som blandt andet:

  • Reducerede forbrugsomkostninger.
  • En mere behagelig køreoplevelse med øjeblikkelig acceleration.
  • Elektrisk rækkevidde: kør på ren el i byen 

Elektrificerende modeller
Hvilken model passer til dig? 

Bliv fremtidssikker med enten Leon 5D eller Sportstourer Plug-in e-HYBRID eller den nye luksuriøse Tarraco Plug-in e-HYBRID.

Leon 5D FR Plug-in e-HYBRID

Elektrisk rækkdevidde: Kør op til 63 km på ren el

Kombineret rækkevidde: Kør op til 800 km på el og benzin

Læs mere her

Leon Sportstourer FR Plug-in e-HYBRID

Elektrisk rækkdevidde: Kør op til 63 km på ren el

Kombineret rækkevidde: Kør op til 800 km på el og benzin

Læs mere her

Tarraco Plug-in e-HYBRID

Elektrisk rækkdevidde: Kør op til 48 km på ren el

Kombineret rækkevidde: Kør op til 730 km på el og benzin

Læs mere her

Start hver dag med ny energi og et fuldt batteri

Sammen med Clever tilbyder SEAT helstøbte ladeløsninger til alle vores plugin-hybridbiler. Nem, sikker og hurtig opladning når og hvor det passer dig. 

Ved køb af en ny SEAT Plug-in e-HYBRID bil, har du mulighed for at tilkøbe en installation af Clevers ladeboks, når du samtidig bestiller et Clever Unlimited-abonnement.

Med Clever Unlimited abonnement kan du lade ubegrænset hjemme og ude til en fast månedlig pris. Så kan du vågne til et fuldt opladet batteri. Hver dag.

Ubegrænset opladning ude

Clever Unlimited Network er perfekt til dig, der vil bruge Clevers offentlige netværk og ikke kan få installeret ladeboks hjemme – fx fordi du bor i lejlighed. Vælg Clever Unlimited Network hvis du vil have ubegrænset opladning til en fast månedlig pris – uden ladeboks installeret hjemme. 

FAQs
Er du klar til at blive elektrisk?

Hvilke forskellige typer elektriske køretøjer er der? 

SEAT har i øjeblikket 2 forskellige typer af elektriske køretøjer i sortimentet. Find ud af mere om dem her, så du kan vælge en, der passer til dig.

Mild Hybrid (e-TSI)
bruger et mindre batteri og en motorgenerator, der hjælper med at skabe elektricitet og øge benzinmotorens ydelse. Selvom milde hybridbiler ikke er i stand til udelukkende at køre på elektrisk (som e-hybrid eller fuldt elektriske køretøjer kan), er de i stand til at reducere brændstofforbruget og samtidig øge ydeevnen. En mild hybrids brændstofkilde er benzin, så deres rækkevidde er den samme som eller endda bedre end andre benzindrevne køretøjer.

Plug-in e-HYBRID
kombinerer mulighederne i en forbrændingsmotor med et fuld-elektrisk køretøj. En plug-in e-HYBRID kan kun køre på ren el i op til 63 km afhængigt af, hvilken model det drejer sig om. Køretøjet kan også fungerer som en normal hybrid, så du kan køre med benzinmotoren i kombination med elektrisk fremdrift. På kortere ture eller daglige afstande kan du vælge en driverprofil, der giver dig mulighed for at køre e-Hybrid som et fuldt elektrisk køretøj.

Opladning af din plug-in e-HYBRID reducerer brændstofforbruget. En plug-in e-HYBRID genopretter også batteristrøm under bremsning, hvilket hjælper med at udvide batteriets rækkevidde. I modsætning til et fuldt elektrisk køretøj kan en plug-in e-HYBRID vende tilbage til regelmæssig hybriddrift, når dets elektriske rækkevidde er opbrugt: så du kan køre ubekymret over længere afstande takket være ICE-motoren (f.eks. Benzin, diesel).

 

Hvad er fordelene ved at køre i elektriske køretøjer?

At køre elektrisk betyder at se fremad. En mere miljøvenlig, behagelig måde at komme rundt, der indebærer mange andre fordele herunder:

Øget komfort
Med færre vibrationer bemærker alle, der kører i en elektrisk bil for første gang, hvor stille og jævn turen er. Da Plug-in e-HYBRIDER drives af elektricitet, kan du køre stille med mindre motorvibrationer, hvilket øger din generelle følelse af komfort.

Blød, flydende kørsel
Alle SEATs elektriske biler giver dig automatisk ydeevne, så du kan få en flyende kørsel uden at skulle skifte gear. Derudover holdes vedligeholdelsesomkostningerne på et minimum, da komponenter, der ofte slides, som koblingen i en manuel bil, ikke længere behøver at blive vedligeholdt.

Overraskende accelaration
Plug-in e-HYBRID biler har en overraskende stærk karakter. Med øget lydhørhed og umiddelbarhed er dagens elektriske apparater snappy, når det kommer til acceleration og kraft. Så snart du rammer accelerationen, giver en elektrik bil dig et øjeblikkeligt omdrejningsmoment, hvilket betyder at du med det samme kan mærke motorens kraft. Tilgængeligheden af ​​forskellige køremetoder giver dig mulighed for at ændre dine kørselsindstillinger, hvilket betyder, at du kan vælge den profil, der passer til din nuværende rejse.

Genoplad under bremsning
Regenerativ bremsning hjælper med at tænde din elbils batteri på ruten ved hjælp af bremsefriktion. Dette hjælper efterfølgende med at øge den samlede effektivitet på en måde, som standard forbrændingsmotorer ikke er i stand til. Brug af regenerative bremser betyder også, at der kræves mindre slitage på skivebremserne, så der er behov for mindre vedligeholdelse på lang sigt

Bæredygtig og behagelig kørsel 
På grund af deres glatte, lydløse og mere flydende mekanik har elektriske biler en positiv indvirkning på vores kørselsvaner og fører os i en retning , der fouksere mere på en økologisk, civiliseret og venlig tilgang til bilrejser med hensyn til autonomi, tid og opladningsmuligheder.