VI PASSER PÅ DIN SEAT

SEAT SERVICE

SEAT SERVICE

Autoriseret

Det er en rigtig fornuftig investering at overholde serviceeftersynene på din SEAT, og hvad er mere naturligt end at vælge en autoriseret SEAT forhandler?

Du er sikker på, at den avancerede teknik bliver efterset af faguddannet personale, der har det helt præcise måleudstyr og den faglige ekspertise, som holder din SEAT i topform. Du er også sikker på, at der kun bliver benyttet originale reservedele.

En autoriseret SEAT forhandler følger den uddannelse, der udspringer fra SEAT fabrikken, hvor man er eksperter i, hvordan en SEAT skal vedligeholdes.

SEAT Service giver dig ejerglæde

Når du køber discountvarer i dit supermarked, løber du sjældent anden risiko, end at der måske er pumpet lidt ekstra vand i hamburgerryggen. Men tingene ser anderledes ud, hvis du sparer på reservedele og værksted til din SEAT - her kan det blive både farligt og meget dyrt at spare penge, og samtidig går du glip af vores unikke fordele.

Almindelige værksteder ved noget om ALLE biler. Vi ved ALT om DIN bil

Vores mekanikere laver ikke andet end at servicere SEAT og kommer løbende på kurser for at blive endnu dygtigere. Derfor kender vi din bil ned til mindste skrue og kan hurtigt finde eventuelle fejl og reparere dem korrekt ved første besøg. Det sparer dig for en masse tid og besvær – og holder regningerne nede.

Større sikkerhed mod uforudsete udgifter også efter garantiudløb!
Når du bruger autoriserede SEAT værksteder, dækker garantien på bilen 100% og du kan i mange tilfælde få udført kulance-reparationer efter garantiperiodens udløb – det kan være rigtig mange penge værd og her spiller loyalitet en stor rolle.

Garantien dækker også, hvis du vælger et andet værksted, der udfører service og reparationer efter SEATs anvisninger og bruger godkendte reservedele. Men hvis der opstår fejl på grund af forkert udført arbejde eller reservedele af dårlig kvalitet, kan det påvirke både garantien og kulance-mulighederne.

Fejl bliver afsløret, før de skaber problemer
Den direkte forbindelse mellem dit autoriserede SEAT-værksteds lokale testcomputer og SEAT fabrikken betyder også, at vi straks får at vide, hvis der ændres ved en måleværdi eller vejledning. Desuden får vi vigtige informationer om eventuelt konstaterede svagheder ved et af bilens komponenter og kan skifte det, inden du nogensinde opdager problemet. Det giver ekstra tryghed og kan spare dig for både tid, penge og ærgrelser hen ad vejen.

Det rigtige værktøj er det halve arbejde
Din SEAT er en avanceret køremaskine, og derfor kræver det specialværktøj at servicere og udskifte en række af bilens mekaniske dele. Uden det rigtige værktøj kan det tage unødvendig lang tid at udføre en reparation. Og tid koster som bekendt penge. På de autoriserede SEAT værksteder har vi selvfølgelig alt det værktøj, der skal til for at få dig videre så hurtigt og billigt som muligt. Det har de andre ikke.

Kompromisløs omhu kan spare dig for mange penge
Nogle gange annoncerer andre værksteder med billigt skift af f.eks. tandrem. Men tjek grundigt, hvad du får for pengene, for hvis værkstedet kun skifter tandrem uden at skifte medløberhjul og remstrammer, risikerer du at skade motoren og så kan det blive meget dyrt at have sparet nogle få hundrede kroner. Hos os skifter vi naturligvis det hele og giver garanti på reparationen.

Originale reservedele giver bevisligt størst sikkerhed
Det er let at kopiere en reservedel, så den ligner den originale. Men talrige tests udført af FDM, tyske ADAC og andre anerkendte organisationer dokumenterer, at mange kopi-reservedele er lavet af ringere materialer og har dårligere pasform end originale reservedele. F.eks. bliver en typisk kopi-bremseklods slidt hurtigere, bremser dårligere og kræver ekstra tilpasning og muskelkraft under monteringen. Så måske sparer du penge på selve klodsen, men du betaler ekstra i arbejdsløn og får ringere sikkerhed oven i købet. Det er da en skidt forretning.

Vi opdaterer din SEAT, hver gang vi møder den
Når din bil besøger vores serviceværksted, kobler vi den til vores test-computer, der har direkte forbindelse til SEATs hovedkvarter. Computeren hjælper os med at afsløre fejl og opdaterer samtidig din bils motorstyring, så du altid kører så miljørigtigt og økonomisk som muligt.

Hurtig hjælp i Danmark og omegn
Når dine serviceeftersyn udføres på SEAT værksteder, er din nye bil automatisk dækket af vores Mobilitetsservice til og med bilens 9 leveår. Det sikrer dig hurtig og effektiv hjælp ved driftsstop i næsten hele Europa: Hvis bilen skulle strejke, bliver den transporteret til et SEAT værksted, og hvis problemet ikke kan løses inden for 24 timer, får du en erstatningsbil i op til tre dage, så du kan komme videre. Hvis driftsstoppet sker i udlandet, kan du og dine passagerer bo på hotel for vores regning, mens værkstedet får bilen klar igen.