VI PASSER PÅ DIN SEAT

SEAT SERVICE

Vi kender din bil bedst.

Det er en fornuftig investering at overholde serviceeftersynene på din SEAT, og hvad er mere naturligt end at vælge eautoriseret SEAT værksted? 

Du er sikker på, at den avancerede teknik bliver efterset af faguddannet personale, der har det helt præcise måleudstyr og den faglige ekspertise, som holder din SEAT i topform. Du er også 100sikker på, at der kun bliver benyttet originale reservedele. 
 
Et autoriseret SEAT værksted følger den uddannelse, der udspringer fra SEAT fabrikken, hvor man er eksperter i, hvordan din SEAT skal vedligeholdes. 

 

s mere om fordelene ved at bruge autoriseret service her.

Større sikkerhed mod uforudsete udgifter - også efter garantiudløb

Får du en skade på din bil, som ikke er omfattet af garantien, har dit SEAT værksted, hvor du har fået udført tidligere service og reparationer, mulighed for at give et økonomisk tilskud til en betydelig reparation, der kommer utidigt. Det kaldes kulance. Og her spiller loyalitet en stor rolle.

Kulance tilbydes dig, som altid servicerer din bil på autoriseret SEAT-værksted, og kan være mange penge værd, da der kan blive tale om en hel eller delvis dækning af reparationen - også selvom garantien er udløbet.

SEAT Vejhjælp er inkluderet

De første 2 år efter at du har købt din nye SEAT, dækker SEAT Vejhjælp. Når dine serviceeftersyn udføres på SEAT værksteder, bliver denne service automatisk forlænget, og din bil bliver dermed dækket af vores Vejhjælp i næsten hele Europa (Se mere her) til og med bilens 9. leveår. Det sikrer dig hurtig og effektiv hjælp ved driftstop, også i udlandet. F.eks. dækker SEAT Vejhjælp omkostninger ved:

  • Servicebil for assistance i tilfælde af et driftsstop
  • Bugsering til nærmeste SEAT værksted
  • Erstatningsbil i op til 3 - 5 dage afhængig af model
  • Hotelophold
  • erstatningsbil
  • alternativ transport

Serviceeftersyn baseret på data fra din bil og dit kørselsmønster

Afhængig af din bils alder anbefaler SEAT forskellige former for servicearbejde. De fleste SEAT modeller har variable service-intervaller, hvor bilens computer automatisk gør opmærksom på, hvornår det er tid til serviceeftersyn, baseret på dit kørselsmønster. På den måde kan du køre op til 30.000 km mellem hvert serviceeftersyn. 

Benyttes andet udstyr end SEATs originale testcomputere til at opdatere din bils serviceeftersyn med, kan den unikke opsætning i bilens elektronik blive ændret, så du risikerer at blive indkaldt til service oftere end nødvendigt, selvom du har et optimalt kørselsmønster. 

Din SEAT er opkoblet til fabrikken

Når din bil besøger vores serviceværksteder, kobler vi den til vores testcomputer, der har direkte forbindelse til SEAT fabrikken. Computeren hjælper os med at afsløre fejl og opdaterer samtidig din bils motorstyring med seneste opdatering, så du altid kører så miljørigtigt og økonomisk som muligt. Vi opdaterer din SEAT, hver gang vi møder den.

Den direkte forbindelse mellem dit autoriserede SEAT værksteds lokale testcomputer og SEAT fabrikken betyder også, at vi straks får at vide, hvis bilen skal have, eller allerede har fået, udført en teknisk eller sikkerhedsmæssig forbedring. Autoriserede SEAT værksteder modtager hele tiden opdaterede tekniske data, monteringsvejledninger samt måleværdier til de originale testcomputere fra SEAT fabrikken. Det giver ekstra tryghed og kan spare dig for både tid, penge og ærgrelser hen ad vejen.

Altid den nyeste viden om din SEAT

I gennemsnit får hver mekaniker på et autoriseret SEAT værksted fem dages efteruddannelse om året. Her lærer mekanikerne udelukkende om SEATs biler, bl.a. fejlsøgning og reparation. Dermed har mekanikerne altid den nyeste viden om din SEAT, og det sikrer, at der bliver brugt mindst mulig tid på at finde og reparere fejl, og at reparationen er udført korrekt. 

Få mest muligt ud af dine penge når din SEAT er på værksted

Din SEAT er en avanceret køremaskine. Derfor kræver det specialværktøj at servicere og udskifte en række af bilens mekaniske dele. Uden det rigtige værktøj kan det tage unødvendig lang tid at udføre en reparation. På de autoriserede SEAT værksteder har vi selvfølgelig alt det værktøj, der skal til for at sikre service og reparation af en høj kvalitet, så du er hurtigt videre.

Altid korrekt udførte reparationer

Udskiftning og reparation af din bils dele kan omfatte mere end bare en enkelt del. Hos et SEAT autoriseret værksted, har vi også fokus på de relaterede dele. Alt andet ville være en kortsigtet løsning, der kan blive dyr på lang sigt.  Skal du eksempelvis have skiftet tandrem, skifter vi samtidig medløberhjulene og remstrammeren. På den måde slipper du for at skulle forbi et værksted med irriterende småreparationer og sikrer, at din bil er godt kørende i længere tid.

Originale reservedele giver størst sikkerhed

Dit autoriserede SEAT-værksted bruger altid originale reservedele. Tests udført af TüV (Technischer Überwachungsverein) dokumenterer, at mange kopi-reservedele er lavet af ringere materialer og har dårligere pasform end originale reservedele. F.eks. bliver en typisk kopi-bremseklods slidt hurtigere, bremser dårligere og kræver ekstra tilpasning og muskelkraft under monteringen. Derfor er den bedste kvalitet oftest billigst i det lange løb. Du kan spare penge på selve klodsen, men du betaler ekstra i arbejdsløn og får ringere sikkerhed ovenikøbet.

Prismatch

Med SEATs Prismatch betaler du ikke mere end højest nødvendig, når det gælder service og vedligeholdelse af din bil. Tilmed får du et værdifuldt autoriseret stempel i dit servicehæfte og sikrer, at arbejdet udføres af en uddannet SEAT-tekniker.