ServiceCam
Fleksibelt, bekvemt og trygt

ServiceCam er med til at skabe en større transparens og tillid, når din bil er på værksted. 

Mens der bliver udført serviceeftersyn på din SEAT, får du en digital opdatering på video via ServiceCam. Du vil modtage en video på e-mail eller sms, som viser nøjagtigt, hvilke reparationer der skal udføres.

Du behøver altså ikke at ringe til værkstedet, og du kan på en nem måde acceptere eller afvise reparationerne med nogle få klik.

Autoriseret værksted

3 fordele ved ServiceCam

1. Tid til det der er vigtigt
Du behøver ikke længere at være til stede, når der skal udføres serviceeftersyn af din bil på værkstedet, og du behøver ikke længere at kontakte værkstedet pr. telefon. I stedet kan du opholde dig, hvor det passer dig bedst, og beslutte digitalt, hvilke andre reparationer, der skal udføres.

 

2. Transparens
Videoerne giver et hurtigt indblik i bilens aktuelle tilstand og reparationsanbefalingerne samt de relaterede omkostninger.

 

3. Nemt og hurtigt
Hvis der er behov for at reparere en komponent på din SEAT, så får du straks besked – og du kan med det samme give grønt lys til at igangsætte reparationen.

SEAT Servicepartner

Skal din bil på værksted?

Er du blevet nysgerrig på, hvordan vores autoriserede værksteder kan hjælpe dig eller har du yderligere spørgsmål, så kontakt din nærmeste SEAT servicepartner.