TEKNOLOGI

DE BEDSTE FUNKTIONER

Slip af med stressen, og nyd køreturen i din Ateca. Den er nemlig spækket med den nyeste og mest avancerede teknologi, som giver dig en følelse af, at der er styr på det hele, når du sætter dig ind i bilen.

Trådløs teknologi

Problemfrie funktioner

Det handler om at gøre de komplicerede ting i livet enkle. Placér din smartphone under infotainmentskærmen for trådløs opladning. Der er hverken brug for stik eller kabler. Det kalder vi enkelt.

Stemmegenkendelse

Hola hola

Stemmegenkendelsen er håndfri og vigtigst af alt - enkel. Fortæl din Ateca hvor du gerne vil hen, vælg din yndlingsmusik eller foretag et opkald. Aktivér co-piloten ved at trykke på knappen eller ved at sige ”hola hola” med en lækker, spansk accent.

/globalassets/modeller/ateca/facelift/teknologi/seat-2020-teknologi-control-1-1.jpg

Mission Control

Centreret omkring dig. Det 10,25” digitale cockpit er opdelt i 3 for lettere adgang og synlighed, mens du fokuserer på køreturen.

Se mere her

Full LED-lygter

Til dig, der ser lyst på livet

De dynamiske Full LED-lygter giver bilen et dristigt udtryk, og er din sikkerhed for, at du overholder sikkerheden på vejene. Med Full LED-lygter er der ingen bilister, som er i tvivl om, hvor du gerne vil hen.

9,2” Navigationsystem

Find vej hurtigere

Det indbyggede 9,2” navigationsystem opdeler skærmen i 3 dimensioner, som giver dig et bedre overblik over vejsituationen. Du kan nemt og enkelt connecte trådløst til systemet, så du ser alle de oplysninger, du har behov for, mens du kører.