SEAT Ateca

Fra 259.990 kr.
CO2 udledning fra 145 g/km
Euro NCAP test
Brændstofforbrug op til 19,2 km/l

Den rummelige SUV

Ateca

SEAT Ateca er et godt valg til dig, som har en urban livsstil og gerne vil have en SUV, som kan gøre din kørsel lidt nemmere. Denne SUV har en fremragende udnyttelse af pladsen og sørger for, at du får en behagelig komfort og dynamisk køreglæde i alle situationer. Både Atecas Xcellence og FR version har et højt niveau af standardudstyr, og kommer bl.a. med navigation, bakkamera samt parkeringsassistent med sensorer både for og bag. 

Teknologi

Intelligent tilslutning

Få din daglige rutine til at køre perfekt med avanceret teknologi, designet til at tilbyde den bedste og mest strømlinede køreoplevelse. Med Full Link Teknologi* er du i stand til at tilslutte din smartphone til radiosystemet og anvende godkendte mobile apps mens du kører samtidigt med, at din mobil bliver opladet gennem den trådløse oplader*.

*(Ekstraudstyr)

  • Full Link*
  • Trådløs oplader*
  • Performance 4DRIVE*
  • Bakkamera *
  • Håndfri elektrisk lås med kessy*

Sikkerhed

Stressfrit byliv

Større sikkerhed når man kører i byen sker ved at forudse, hvordan man kan undgå trafikale situationer og derved få trafikken til at glide problemfrit. Traffic Jam Assististance* hjælper dig med at håndtere stop og start kørsel gennem køer og Blind Spot Detection* med Rear Cross Traffic Alert* gør vognbaneskift mere sikkert.

*(Ekstraudstyr)

  • Traffic Jam Assist with Emergency Assist*
  • Blind Spot Detection*
  • ACC* & Front Assist
  • Led kørelys

Effektivitet

En god fornemmelse

Den nye SEAT Ateca fås med kraftige og meget effektive motorer, som tilbyder dig den mest avancerede køreoplevelse uanset valg. Og alle er optimeret til at gøre livet bag rattet lidt lettere. Bykørsel er ikke altid en fornøjelse, men den bliver noget nemmere takket være den fine ydelse og præstationer gennem alle aspekter i den nye SEAT Ateca.

Detaljer
Fantastiske detaljer

Hver detalje i og uden på den nye SEAT Ateca er omhyggeligt blevet designet til at gøre hverdagen lidt ekstra speciel. SEAT Ateca tilbyder dig alt hvad du behøver med hensyn til teknologi og design for at omdanne det trivielle til noget fantastisk.

Full LED forlygter

Skarpere og mere effektive

Fører orienteret

Ergonomisk designet centerkonsol

19” Letmetalfælge

Moderne design hele vejen

Design linjer

Linjerne bag skaber et meget distinktivt design

Bagagerumsplads

Op til 1604 liter bagagerumsplads med sæderne lagt ned

Tilbehør

Det ekstra i hverdagen

Den nye SEAT Ateca har et bredt udvalg af tilbehør at vælge imellem, så du selv kan skabe den perfekte bil, der er tilpasset alt det du skal bruge den til. Uanset om det er at give dig mulighed for at få mere bagage med dig eller bare for at gøre turen lidt mere behagelig, har vi en løsning.

Vælg din Ateca

DER ER EN VERSION TIL OS ALLE

SEAT Ateca

Ateca

Ateca

Ateca

Ateca

*) Service- og Reparationsabonnement i 3 år/45.000 km (værdi 5.000 kr.). Opsigelsesvarsel for abn. 1 md. til udgangen af en måned (min. 278 kr. i bindingsperioden). 14 dages fortrydelsesret for abonnement. Læs abonnementsvilkår på www.seat.dk/sr. Kampagnen gælder t.o.m. 30.06.2019.

**) Ateca Digitalt Cockpit værdi: op til 7.140 kr. 
      Ateca Avanceret køre- og komfortpakke værdi: op til 10.510 kr. (gælder kun DSG-gear i udstyrsvarianterne FR & Xcellence).