SIKKERHED

STRESSFRIT BYLIV

Din SEAT Ateca er klar til at få dig og din familie, sikkert igennem traffiken. Med 5 stjerner i Euro NCAP Rating kan du tage det helt roligt, og fokusere på at nyde turen.

/globalassets/modeller/ateca/sikkerhed/lys2.jpg

Full Led Velkomst lys*

Altid Til At Få Øje På

<p style="color: white;">At finde bilen på en mørk parkeringsplads vil ikke længere være et problem hvis din SEAT Ateca er udstyret med Full LED Velkomst Lys. Den projekterer en cirkel på jorden fra sidespejlene i form af SUV'er silhuet. *(Ekstraudstyr)</P> <style> .stage-sub-header { color: #ffffff; } </style>

TÆND LYSET

KØ ASSISTENT

Kom fremad

Kørsel i trafikpropper er altid en stressende og irriterende situation, men ikke længere. Den nye SEAT Ateca anslår afstanden fra andre køretøjer og styrer acceleration og deceleration, mens du holder bilen i vognbanen. Emergency Assist sætter ind, hvis du ikke reagerer i tide.

*(Ekstraudstyr - Kun tilgængelig med DSG motorer)

BLIND VINKEL ASSISTENT*

En ekstra sæt øjne

Anvender LED-advarselslamper til at advare føreren, hvis biler bag fra nærmer sig, når du foretager et vognbaneskift på motorvej. Det gør også baglæns parkeringsmanøvrer lettere, da det stopper bilen, hvis andre køretøjer eller forhindringer krydser bag ved bilen, selv om føreren ikke kan se dem.

*(Ekstraudstyr)

ADAPTIV FARTPILOT*

I sync med byen

En hver rejse skal være en fornøjelse og daglige ture skal være så ubesværede som muligt. Og det bliver de med den adaptive fartpilot. Bare sæt en konstant hastighed og lade systemet overtage acceleration og deceleration efter trafikkens rytme.

*(Ekstraudstyr)

FRONT ASSIST OG FODGÆNGER BESKYTTELSE

Altid overvågende

Ekstra hjælp er altid velkommen, især i din dagligdag. Det er derfor, Adaptive Cruise Control* advarer dig, hvis afstanden mellem din bil og den ene foran reduceres. Hvis der ikke er nogen reaktion fra føreren, vil Front Assist systemet selv bremse bilen ned. Beskyttelse af fodgængere registrerer krydsende fodgængere og aktiverer ligeledes automatisk bremserne.

*(Ekstraudstyr)

EKSTRA FUNKTIONER

Fører assistent pakker

VOGNBANE ASSISTENT*

Vognbane assistenten hjælper dig til at forblive i den tilsigtede vogn, og begynder, hvis du begynder at glide ind i en anden vognbane, både at advare dig og automatisk korrigere bilens bane.

*(Ekstraudstyr)

FJERNLYS ASSISTENT*

Fjernlys assistenten skifter automatisk mellem fjern og nærlys. Den identificerer modkørende trafik og køretøjer, der kører foran, samt belyste boligområder, hvilket sikrer, at andre trafikanter ikke bliver blændet.

*(Ekstraudstyr)

TRAFIKSKILT GENKENDELSE*

Trafik Skilt Genkendelse er synkroniseret til dit frontkamera; hvor sensorer registrerer hastighedsgrænser, overhalingsrestriktioner og vejarbejde og viser dig det på displayet. Det er ligesom din helt egen co-pilot.

*(Ekstraudstyr)

/globalassets/modeller/ateca/sikkerhed/led-technology-1.jpg

Led teknologi

Badet i Lys

Oplys din daglige rutine og dit humør med den nye SEAT Ateca og dens nyeste belysning teknologi.

SKIFT LYS