SIKKERHEDSFUNKTIONER

SIKKERHED, DER FÅR DIG NED I GEAR

Der er mange ting, man skal have styr på, når man kører bil. Derfor har SEAT Ateca de bedste sikkerhedsfunktioner, så du kan fokusere på det, der er vigtigt - nemlig køreglæden.

Pre-crash assist

En assistent, du kan stole på

Pre-crash-assistenten benytter sensorer til at opdage kritiske situationer, så den kan forberede både din Ateca, dig og dine passagerer ved at lukke vinduerne og stramme sikkerhedsselerne. Sikkerheden er altafgørende for dig og familien, og den kan du stole på i din Ateca.

Front assist

Få ro i sindet

Med frontassistentens hjælp kører du altid i en sikker stopafstand til den forankørende bil, og hvis bilen pludselig stopper op, så bliver du advaret med et lyd- eller visuelt signal. Det giver dig en ro og sikker fornemmelse af, at du altid kan nå at stoppe, hvis der skulle opstå en kritisk situation.

Adaptiv fartpilot

Følg strømmen

Den adaptive fartpilot er kombineret med navigationssystemet, for at kunne genkende fartgrænser og justere din hastighed løbende, alt imens du holder en sikker afstand til trafikken omkring dig.

Kørselsassistent

Semi-automatisk kørselsassistent

Kørselsassistenten kombinerer den adaptive fartpilot med vognbaneassistenten. Den advarer dig, når du ikke har hænderne på rattet, og sørger for at holde dig indenfor vognbanen, så du kommer sikkert frem, uanset hvad der skulle komme af udfordringer.

Blindvinkelassistent

Ingen blinde vinkler under kørslen

Din SEAT Ateca er udstyret med teknologi, som advarer dig, hvis der skulle komme en bil tæt på dig, samtidig med at den sørger for, at der er fri bane, når du skifter vognbane.

Nød-assistent

Din bils bedste ven

Hvis der ikke bliver registeret noget fra føreren, tager bilen selv kontrollen, og sænker hastigheden, samtidig med at den advarer føreren om det indtil bilen stopper af sig selv. Du kan altid regne med bilens nød-assistent og slippe af med bekymringerne, når du sætter dig ind i din Ateca.