Ibiza

Fra 134.990 kr.
CO2 udledning fra 121 g/km
Brændstofforbrug op til 20,4 km/l

Vores Ibiza priser er taget en tur sydpå

Vores ikoniske SEAT Ibiza har fået et nyt og mere sporty design. Den nye og femte Ibiza-generation er mere rummelig, komfortabel, smartere og mere effektiv end nogensinde før. Samtidig har priserne taget en tur sydpå, og fås nu fra kun 134.990 kr. SEAT Ibiza er klar til at invitere dig med ud på eventyr.

Teknologi

Dagen er kommet.

Giv dig bare hen til musikken, og skru helt op for din BeatsAudio™-lyd. Og har du en mening, så del den med dit netværk med Full Link-teknologi. Ønsker du højere hastighed? Det integrerede navigationssystem* er vinden i dine sejl.

Sikkerhed

Bare rolig, vi har styr på det.

Din og familiens sikkerhed har højeste prioritet, så hvorfor ikke gøre den mindre besværlig? Intuitive sikkerhedssystemer som adaptiv fartpilot, frontassistent og træthedsregistrering betyder, at du kan slappe af og nyde turen i den nye Ibiza. 

FR Galleri

Livet er ikke en tilskuersport.

Sæt dit eget tempo med den nye, sporty SEAT Ibiza FR version. 

Den mest sporty Ibiza nogensinde

Den sporty Ibiza er spækket med udstyr - blandt andet front assist, automatisk nødbremse, dæktrygsovervågning og automatisk lygtetænding. Desuden kan du bevæge dig til din yndlingsmusik  med det indbyggede Media System med touch. Med 5 stjerner i NCAp er sikkerhden i top - og prisen i bund. 

Tilbehør

Personligt præg

Nogle gange er det på sin plads at markere sig her i tilværelsen. At slå tonen an og sætte sig nogle spor.  Hvad enten det handler om skræddersyede sideskørter eller de mange farvemuligheder, så giver den nye SEAT Ibiza en vifte af muligheder, der giver dig mulighed for at skinne igennem.

VÆLG DIN SEAT IBIZA

DER ER EN VERSION TIL ALLE

SEAT Ibiza Reference

SEAT Ibiza Style

SEAT Ibiza Xcellence

SEAT Ibiza FR