Design

Mest rummelige Ibiza nogensinde

Skabt til at bevæge dig – både din krop og sjæl. Den helt nye SEAT Ibiza er friheden til at vælge, være til og bevæge sig. Både inde og ude. Eventyrlysten følger med som standard, uanset hvor byen fører dig hen – tænd for full-LED-forlygterne, og bliv set af alle.

Teknologi

Dagen er kommet.

Giv dig bare hen til musikken, og skru helt op for din BeatsAudio™-lyd*. Og har du en mening, så del den med dit netværk med Full Link*-teknologi. Ønsker du højere hastighed? Det integrerede navigationssystem* er vinden i dine sejl.

*(Ekstraudstyr)

  • 8” Media System Plus
  • Connectivity-hub
  • Nøglefrit system
  • Bakkamera

Sikkerhed

Bare rolig, vi har styr på det.

Din og familiens sikkerhed har højeste prioritet, så hvorfor ikke gøre den mindre besværlig? Intuitive sikkerhedssystemer som adaptiv fartpilot, frontassistent og træthedsregistrering betyder, at du kan slappe af og nyde turen i den nye Ibiza. 

  • Adaptiv fartpilot
  • Frontassistent
  • 6 airbags
  • Træthedsregistreringssystem
FR Galleri
Livet er ikke en tilskuersport.

Sæt dit eget tempo med den nye, sporty SEAT Ibiza FR version. Med mulighed for Performance 18” alufælge, panoramisk soltag, dobbelt udstødningsrør og sort betræk med en markant, kontrastskabende syning – det er dynamisk ned til mindste detalje.

SET UDEFRA

Sporty inde og ude

INSTRUMENTBRÆT

Styrken i detaljerne

PERFORMANCE-FÆLGE

Op til 18”-fælge

BETRÆK

Plads til at manøvrere

PANORAMISK SOLTAG

Slip solen ind

Tilbehør

Personligt præg

Nogle gange er det på sin plads at markere sig her i tilværelsen. At slå tonen an og sætte sig nogle spor.  Hvad enten det handler om skræddersyede sideskørter eller de mange farvemuligheder, så giver den nye SEAT Ibiza en vifte af muligheder, der giver dig mulighed for at skinne igennem.

VÆLG DIN

DER ER EN VERSION TIL ALLE

Den helt nye SEAT Ibiza

Den helt nye SEAT Ibiza Reference

Den helt nye SEAT Ibiza Style

Den helt nye SEAT Ibiza Xcellence

Den helt nye Ibiza FR