Hold dig opdateret og vind

Afslapning. Kvalitetstid. God mad. Hvordan lyder det?
Hverdagen kan være hektisk, og vi kan alle have brug for et velfortjent afbræk. Lige nu har du mulighed for at vinde et valgfrit kro- eller hotelophold for to, fra Go Dream, til en værdi af 1199,-, og få genopladet batterierne.

Det eneste du skal gøre, er at opdatere dit samtykke, så deltager du automatisk i konkurrencen.
Samtidig sørger vi for at holde dig opdateret med alle de seneste nyheder.


Vi trækker en heldig vinder den 10. november 2021.* ​

Læs konkurrencebetingelser her.

Vi ser frem til at dele en masse aktuelle nyheder med dig i fremtiden.

Med venlig hilsen
SEAT Danmark


Du giver samtykke til, at autoriserede SEAT/CUPRA-forhandlere (28/19), SEAT/CUPRA-servicepartnere (42), og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S (SEAT/CUPRA Finans) kan ringe til dig med henblik på at indgå en aftale om service og reparation af min bil, forsikringsprodukter, leasing og finansiering ved køb af ny bil, køb af en ny eller brugt bil samt køb af ladeløsning til plug-in hybrid og elbiler. 

Ved at tilmelde dig, giver du samtidig samtykke til at modtage nyheder og tilbud, herunder indkaldelse til service fra Skandinavisk Motor Co. A/S, autoriserede SEAT/CUPRA-forhandlere (28/19), SEAT/CUPRA-servicepartnere (42) i Danmark, Clever A/S og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets, notifikationer, private beskeder og besvarelse af kommentarer på Facebook, Messenger, YouTube, LinkedIn, Snapchat, Twitter, og Instagram. Nyheder og tilbud vil vedrøre vores produktkategorier.  

Markedsføringen tilrettelægges, så den tager højde for præferencer og interesser bl.a. på baggrund af oplysninger indsamlet gennem cookies om din adfærd på Skandinavisk Motor Co. A/S’ hjemmesider. 

Du giver også samtykke til, at dine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsføringsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her.  

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.